Home Huis 1790 Affligem
De Mattein 142
Kaart

De Mattein 142

1790 Affligem Huis
168 m² wonen
433 m² perceel
3 slaapkamers
€449.000

Deze robuuste woning, gelegen in een rustige omgeving maar toch dichtbij winkels, scholen en openbaar vervoer, is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een instapklare woning. De begane grond bestaat uit een inkomhal met toilet, een lichte woonkamer en een hoogwaardige keuken uitgerust met natuurstenen werkblad en moderne apparatuur. De grote ramen zorgen voor een vloeiende overgang van de woonruimte naar buiten.

Aangrenzend aan de keuken bevindt zich een ruime garage/wasruimte met plaats voor een auto en wasapparatuur. Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers, een kantoor/dressing ruimte en een badkamer met inloopdouche.

De woning is omringd door een zuidwestelijk georiënteerde tuin en terras, compleet met tuinhuis en overkapping - ideaal om te genieten van het mooie weer. Bijkomende voordelen zijn onder andere de vlotte verbinding met de E40 en andere wegen, voldoende parkeermogelijkheden, energie-efficiëntie dankzij 8 zonnepanelen, en volledige renovatie in 2015.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, aarzel niet om contact met ons op te nemen via affligem@immoaccenta.be.

* * *

De Mattein 142 - 1790 Affligem - Deze solide woning is zeer rustig gelegen, doch op een boogscheut van winkels, scholen en openbaar vervoer. De woning omvat op de gelijkvloerse verdieping een inkomhal met toilet. Deze hal geeft uit op de lichtrijke woonkamer en kwaliteitsvolle keuken (voorzien van een werkblad in natuursteen, koelkast, oven, combi-oven, enkele spoelbak, inductie kookplaat, ingebouwde dampkap en vaatwasmachine). De grote raampartijen zorgen voor een naadloze overgang van de lichtrijke leefruimte naar de buitenomgeving. Aansluitend aan de keuken komen we in de ruime garage/wasplaats. Hier is voldoende ruimte voor 1 wagen, aansluiting voor wasmachine en droogkast, verwarmingsinstallatie, lavabo en eventueel een extra koelkast of diepvries. Op de eerste verdieping vinden we een nachthal, 3 ruime slaapkamers, een bureauruimte/dressing en een badkamer met inloopdouche en enkele lavabo. 
De woning is omgeven door een aangelegde zuidwest gerichte tuin en terras met tuinhuis en overkapping waar het aangenaam vertoeven is bij mooi weer.
Troeven:
* Rustige ligging 
* Vlotte verbinding met E40 en verbindingswegen
* Voldoende parkeermogelijkheid
* Energiezuinige woning - 8 zonnepanelen
* Zuidwest gerichte tuin en terras
* Volledig gerenoveerd in 2015
* Conforme elektriciteit

Bent u op zoek naar een instapklare woning op topligging? Aarzel niet ons te contacteren en reserveer uw plaats op de bezoekdag! Reserveren kan via mail: affligem@immoaccenta.be

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 449.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1976
Grond oppervlakte
433 m2
Bewoonbare oppervlakte
168 m2
Referentie
1-ICFAZVPY26
Makelaar Code
5934654
EPC Waarde
255 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240330-0003196699-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
ja
Bestemming
privé - eengezins
Overstromingsgebied
mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€449.000 / Accenta Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com