Home Te Koop Huis 1790 Affligem
Boekhoutstraat 95
Kaart

Boekhoutstraat 95

1790 Affligem Huis Te Koop
140 m² wonen
790 m² perceel
2 slaapkamers

Ontdek deze charmante woning, ideaal gelegen en omringd door een ruime tuin. In de nabijheid van scholen, openbaar vervoer en winkels, is dit huis perfect voor wie houdt van gemak en natuur. Wandelaars en fietsers kunnen hun hart ophalen aan de prachtige routes in de buurt. Bovendien is de E40 snelweg makkelijk bereikbaar binnen enkele minuten rijden.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een aangename hal die leidt naar de gezellige woonkamer. De ruime keuken, badkamer en lichte veranda bieden uitzicht op de tuin. Een garage is ook beschikbaar op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers.

De tuin biedt volop ruimte en privacy om te genieten van rustige momenten. De woning is uitgerust met een conform elektriciteitssysteem en een aardgas condensatieketel voor verwarming.

Interesse? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

* * *

Boekhoutstraat 95 - 1790 Affligem - Zeer gezellige woning met ruime tuin op een zeer goede locatie. De woning is gelegen nabij scholen, openbaar vervoer, diverse warenhuizen en prachtige wandel- en fietsroutes. Het op-en afrittencomplex E40 bevindt zich op slechts enkele minuten met de wagen. Ze werd als volgt ingedeeld: op het gelijkvloers: een inkomhal, een gezellige leefruimte, een ruime keuken, een badkamer, een lichtrijke veranda met prachtig zicht op de tuin en een garage. De eerste verdieping omvat 2 slaapkamers. Bovendien heeft men een zeer ruime tuin ter beschikking en kan men genieten van de rust en de privacy. De elektriciteit is conform en de verwarming gebeurt via een condensatieketel op aardgas. Wenst u meer informatie of een bezoek? Aarzel niet om ons te contacteren.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 310.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
790 m2
Bewoonbare oppervlakte
140 m2
Referentie
233Y8DUS9QTL
Makelaar Code
5932376
EPC Waarde
360 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
2277011
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
privé - woning
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€310.000 / Accenta Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com