Home Te Koop Huis 1790 Affligem
Kasteelstraat 68
Kaart

Kasteelstraat 68

1790 Affligem Huis Te Koop
270 m² wonen
2255 m² perceel
3 slaapkamers

Deze stevige villa in het mooie Hekelgem, Affligem, is klaar voor renovatie. De open bebouwing ligt vlakbij scholen, openbaar vervoer en verschillende warenhuizen, en heeft een uitstekende verbinding met Gent, Aalst, Asse en Brussel. Ondanks dat de woning volledig gerenoveerd moet worden, biedt de ruime oppervlakte, zuidelijke oriëntatie en solide constructie een perfecte basis om er iets prachtigs van te maken.

Op de begane grond vind je een inkomhal, een ruime woonruimte en eetkamer, een gastentoilet, keuken, veranda, garage en een bijgebouw. De eerste verdieping heeft een nachthal die toegang geeft tot drie slaapkamers en een badkamer. De zolder is bereikbaar via een vaste trap en de stookolieketel bevindt zich in de kelder.

Enkele extra voordelen van deze woning zijn het prachtige perceel van 22a 55ca, het ruime en gezellige terras omringd door groen, veel privacy, gunstige bouwvoorschriften, een solide basis, zuidelijke oriëntatie en de locatie in een hoogresidentiële buurt. Voor meer informatie of een bezoek, aarzel niet om contact op te nemen!

* * *

Kasteelstraat 68 - 1790 Affligem - Zeer solide te renoveren villa gelegen in één van de mooiste buurten van Affligem (Hekelgem). Deze open bebouwing bevindt zich in dichte nabijheid van scholen, openbaar vervoer, diverse warenhuizen en geniet van een zeer vlotte bereikbaarheid (uitstekende verbinding tussen Gent - Aalst - Asse - Brussel). De woning is volledig te renoveren maar beschikt door zijn ruime oppervlakte, zuidelijke oriëntatie en stevige constructie over de perfecte ingrediënten om deze woning om te vormen naar een echte parel. Huidige indeling: Op het gelijkvloers vinden we een inkomhal/traphal, een ruime leefruimte (24 m²), een eetkamer (24m²), een gastentoilet, een keuken, een veranda, een garage (+- 30m²) en een bijgebouw/stal (+- 20m²). De eerste verdieping omvat een nachthal die toegang geeft tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De zolder is bereikbaar via een vaste trap. De stookolieketel bevindt zich in de kelder. Extra troeven: | Prachtig perceel van 22a 55ca | Ruim en gezellig terras omgeven met groen | Veel privacy | Gunstige bouwvoorschriften | Solide basis | Zuidelijke oriëntatie | Hoogresidentiële buurt | Wenst u meer informatie of een bezoek? Aarzel niet om ons te contacteren!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 450.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1960
Grond oppervlakte
2255 m2
Bewoonbare oppervlakte
270 m2
Referentie
VFO53QAEMSKG
Makelaar Code
5930422
EPC Waarde
925 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
3034281
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
ja
Bestemming
privé - woning
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€450.000 / Accenta Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com