Home Huis 1790 Affligem
Bellestraat 261
Kaart

Bellestraat 261

1790 Affligem Huis
202 m² wonen
1128 m² perceel
2 slaapkamers
€535.000

Ontdek deze charmante, landelijke woning die tussen 1993 en 2005 voor 95% is herbouwd met duurzame en hoogwaardige materialen. De leefruimte straalt elegantie uit met Bourgondische witsteen en voleiken parket van 22mm dik. De keuken heeft een blauwe hardstenen werkblad dat doorloopt tot het ruime terras van 70m², deels overdekt.

De indeling van de woning is als volgt: op de begane grond vindt u een inkomhal met toilet, een lichte leefruimte met mezzanine voor een ruimtelijk gevoel, en een gezellige zithoek gescheiden door een doorkijkhaard van het merk DONBAR. Aansluitend bevindt zich de leefkeuken, uitgerust met authentieke spoelbak, microgolfoven, warme lucht oven, vaatwasser, side-by-side koelkast, keramisch kookfornuis en dampkap. De keuken geeft toegang tot het ruime terras en de tuin. Op de verdieping vindt u twee slaapkamers, elk toegankelijk via een aparte trap, een ruime overloop/mezzanine die eventueel als derde slaapplaats kan dienen, en een berging. De garage bevindt zich rechts van de woning.

Deze instapklare woning biedt tal van voordelen: veel natuurlijk licht, een warme stijl, een grote tuin en een vlotte bereikbaarheid. Bent u geïnteresseerd? Aarzel dan niet om een bezoek te plannen via affligem@immoaccenta.be. Meer informatie vindt u op www.bellestraat261.be.

* * *

Bellestraat 261 - 1790 Affligem - Charmante woning in landelijke stijl, voor 95% heropgebouwd in de periode 1993-2005. Hierbij werd gebruik gemaakt van duurzame en kwaliteitsvolle materialen, oa. Bourgondische witsteen in de leefruimte, gecombineerd met voleiken parket (22mm) met aansluitend in de keuken blauwe hardsteen, idem keukentablet.......dit werd doorgetrokken tot het zeer ruime terras (17m² + 53m²), deels overkapt. De woning is als volgt ingedeeld: - gelijkvloers: inkomhal met toilet, zeer lichtrijke leefruimte (met mezzanine, wat tevens een zeer ruimtelijk gevoel met zich meebrengt) met verzonken salongedeelte, gescheiden door een doorkijkhaard (merk DONBAR), aansluitend de leefkeuken (met authentieke spoelbak, microgolf oven, warme lucht oven, vaatwasser, side by side koelkast, ceramisch kookfornuis, dampkap...) en de badkamer. De keuken geeft toegang tot het zeer ruime terras met vervolgens de tuin. - verdieping: 2 slaapkamers (dewelke allebei via een afzonderlijke trap bereikbaar zijn) en een zeer ruime overloop/mezzanine (eventueel geschikt voor een derde slaapgelegenheid) en een berging. Rechts van de woning bevindt zich de garage. TROEVEN: instapklaar !!!, zeer lichtrijke woning, warme stijl, grote tuin, zeer vlotte bereikbaarheid.... Interesse in deze aanbieding? Aarzel niet een bezoekmoment te reserveren via affligem@immoaccenta.be. Meer info vindt u op www.bellestraat261.be.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 535.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1930
Grond oppervlakte
1128 m2
Bewoonbare oppervlakte
202 m2
Referentie
541I-0H9-A1O
Makelaar Code
5927330
EPC Waarde
265 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
2958131
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
privé - eengezins
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€535.000 / Accenta Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com