Kaart

Blakmeers 59

1790 Affligem Huis Te Koop
320 m² wonen
1560 m² perceel
5 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek deze prachtige luxe villa in de rustige villawijk van Affligem. Met zijn lichte ruimtes en weelderige tuin is het de perfecte plek om tot rust te komen. De villa heeft een moderne uitstraling door de hoogwaardige afwerkingen en biedt alle comfort die je nodig hebt.

Op het gelijkvloers vind je een open keuken met een prachtig uitzicht op de tuin. Het keukeneiland en de geïntegreerde eettafel maken het plaatje compleet. De woonkamer, uitgerust met een gezellige houtkachel, is de ideale plek voor ontspanning en fijne gesprekken. Verder beschikt de woning over een apart kantoor, berging en dubbele garage voor extra gemak.

De bovenverdieping telt vijf ruime slaapkamers. Eén daarvan heeft een eigen inloopkast en badkamer. Een tweede badkamer zorgt voor extra comfort. De zolder biedt voldoende opbergruimte en het alarmsysteem zorgt voor een veilig gevoel.

De tuin is ruim en heeft een zonovergoten terras op het zuidoosten, ideaal voor zomeravonden en ontspannen weekenden.

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen beslist de verkoper of hij/zij de woning verkoopt aan het hoogste bod. De richtprijs is dus niet bindend voor de verkoper. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of ons reglement raadplegen op onze website.

* * *

Blakmeers 59 - 1790 Affligem - AFFLIGEM: Luxe villa met lichtrijke ruimtes en tuin 

EERSTE BEZOEKDAG ZATERDAG 27 APRIL VAN 14u TOT 17u (enkel op afspraak!)

Ontdek het perfecte toevluchtsoord in het hart van Affligem's serene villawijk. Deze prachtige villa verwelkomt je met weelderige lichtrijke ruimtes, dankzij de overvloed aan grote ramen die de natuur naar binnen brengen. De woning straalt luxe uit met zijn hoogwaardige, eigentijdse afwerkingen, een ware ode aan modern comfort. 

Op de begane grond betovert de open keuken met een idyllisch uitzicht op de weelderige tuin, compleet met een keukeneiland en een geïntegreerde eettafel. De woonkamer, compleet met een gezellige houtkachel, nodigt uit tot ontspanning en warme gesprekken. Een apart bureau, berging en dubbele garage bieden ultieme praktische luxe.  

Boven verwelkomt de villa je met vijf royale slaapkamers, waarvan één met een inloopkast en eigen badkamer, terwijl een tweede badkamer zorgt voor ultiem gemak op het eerste verdiep. Een zolderverdieping biedt voldoende opslagruimte, terwijl een alarminstallatie gemoedsrust biedt aan de volledige woning. 

Buiten strekt de ruime tuin zich uit, compleet met een zonovergoten terras op het zuidoosten, perfect voor zomerse avonden en ontspannen weekenden. Ontdek een leven van weelde en rust in deze betoverende villa.

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u ons contacteren 053/60.65.60 of het reglement raadplegen op onze website.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 1.891
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1976
Grond oppervlakte
1560 m2
Bewoonbare oppervlakte
320 m2
Referentie
1DQYE6RBTQXK
Makelaar Code
5929749
EPC Waarde
354 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240413-0003212243-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com