Kaart

Bredeweg 43

1790 Affligem Huis Te Koop
192 m² wonen
989 m² perceel
3 slaapkamers

Deze prachtige, energiezuinige villa ligt op een toplocatie. De woning is uitgerust met een warmtepomp en condenserende ketel die aan alle energiedoelstellingen voldoen. Het perceel is toegankelijk van zowel de voor- als achterkant. Aan de voorkant bevindt zich een ruime oprit met plaats voor meerdere auto's en mogelijkheid tot een inpandige garage. Aan de achterkant vind je een overdekte garage met extra bergruimte. De villa wordt omringd door een schitterende tuin met een ruim terras en een gezellig bijgebouw.

Binnen in de woning vind je op de begane grond een riante leefruimte die aansluit op de veranda en uitkijkt op de tuin. De ruime woonkeuken met granieten aanrechtblad sluit aan op de leefruimte. Daarnaast is er nog een multifunctionele ruimte die kan dienen als kantoor, extra slaapkamer of garage, plus een bergruimte en inkomhal met gastentoilet.

Via de trap van Carrara marmer bereik je de eerste verdieping. Hier vind je een indrukwekkende nachthal, drie slaapkamers, een badkamer en extra bergruimte. De woning heeft ook nog een ruime, droge kelder. Kortom, een prachtig eigendom op een uniek perceel met veel mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@immoteam.be of 0478/059 069.

* * *

Bredeweg 43 - 1790 Affligem - +++Bredeweg 43, AFFLGEM+++
Deze energiezuinige villa bevindt zich op een A+ locatie. De woning heeft als verwarmingsinstallatie een energiezuinige warmtepomp en condenserende ketel die voldoen aan de energiedoelstellingen. Het perceel is toegankelijk aan voor-en achterkant. Aan de voorkant heb je een ruime oprit waar plaats is voor meerdere auto’s en waar er mogelijkheid is voor een inpandige garage. Aan de achterkant heb je een overdekte garage met bergruimte. Deze statige villa is omgeven door een schitterende tuin. In de tuin is er een ruim terras met een super gezellig bijgebouw. Op het gelijkvloers heb je een riante leefruimte die aansluit op de veranda en zicht geeft op de tuin. Aansluitend op de leefruimte heb je de ruime leefkeuken met granieten keukenblad. Daarnaast heb je nog een polyvalente ruimte (die kan dienen als bureau/extra slaapkamer/garage), bergruimte en inkomhal met gastentoilet. Via de Carrara marmeren trap kom je terecht op het 1e verdiep. Op het 1e verdiep heb je een imposante nachthal, 3 slaapkamers, badkamer en bergruimte. Deze eigendom geniet bijkomend van een ruime en droge kelder. Kortom een prachtige eigendom op een uniek perceel met veel mogelijkheden.
Alle Info op kantoor. Aarzel niet ons te contacteren via info@immoteam.be of 0478/059 069

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 569.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1978
Grond oppervlakte
989 m2
Bewoonbare oppervlakte
192 m2
Referentie
724IZEJ-S6U2
Makelaar Code
5926004
EPC Waarde
266 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
3191004EPC klasse: CRamen: Hout of pvcType verwarming: Warmtepomp
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Bestemming
Niet meegedeeld
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€569.000 / Immo Team
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com