Home Huis 9051 Afsnee
Afsneestraat 20B
Kaart

Afsneestraat 20B

9051 Afsnee Huis
369 m² wonen
675 m² perceel
4 slaapkamers
€975.000

Gelegen in het schilderachtige Afsnee, staat deze schitterende half open bebouwing die ideaal is voor een gezinswoning. Deze woning beschikt over vier ruime slaapkamers en een volledig uitgeruste praktijkruimte met toilet, berging en garage, waardoor er voldoende ruimte gecreëerd wordt. Het huis, gebouwd in 2015, straalt een modern en comfortabel karakter uit.

Met een perceeloppervlakte van 675m², biedt de woning een grote tuin, waarin uw kinderen volop kunnen spelen en waar u als volwassene kan genieten van zomerse barbecues of tuinfeesten.

Het onderhoud van dit eigendom is voortreffelijk, compleet met moderne faciliteiten zoals een warmtepomp en vloerverwarming. De keuken is voorzien van geavanceerde apparatuur en de badkamer en kamers zijn afgewerkt tot in de perfectie. Extra opslagruimte wordt aangeboden door middel van een zolderberging en garage.

De ligging van deze woning is ideaal gelegen. Afsnee is een rustig, groen dorp dat toch alle nodige voorzieningen en stadsfaciliteiten nabij heeft. Met verschillende scholen, winkels en openbaar vervoer in de buurt, is het een uiterst aangename woonomgeving.

Samengevat, is deze woning perfect voor een gezin dat op zoek is naar een woning die comfort, ruimte en een rustige omgeving biedt. Werken van thuis uit is ook een mogelijkheid dankzij de praktijkruimte. Met zijn moderne afwerking en aangename tuin met zwemvijver, vormt deze woning de ideale rustplek na een hectische werkdag.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Afsneestraat 20B - 9051 Afsnee - Deze prachtige half open bebouwing is gelegen in het idyllische Afsnee en is de perfecte woning voor een gezin. Met maar liefst 4 slaapkamers en een volledig ingerichte praktijkruimte met toilet, berging en garage, is er voldoende ruimte voorzien. Het huis is gebouwd in 2015 en straalt dan ook moderniteit en comfort uit.

De grondoppervlakte van 675m² biedt een ruime tuin waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en volwassenen kunnen genieten van een gezellige barbecue of tuinfeest.

Het gebouw zelf is zeer goed onderhouden en voorzien van al het modern comfort zoals warmtepomp, vloerverwarming, … De keuken is uitgerust met de nieuwste apparatuur en de badkamer en kamers zijn afgewerkt. Daarnaast is er ook een berging op zolder en is er een garage aanwezig, wat zorgt voor extra opbergruimte.

De ligging van de woning is ideaal. Afsnee is een rustig en groen dorp, maar toch dichtbij alle voorzieningen en de stad. Er zijn verschillende scholen, winkels en openbaar vervoer in de buurt, waardoor het een zeer aangename plek is om te wonen.

Kortom, deze woning is de ideale plek voor een gezin dat op zoek is naar comfort, ruimte en een rustige omgeving en waar wonen en werken samengaat (praktijkruimte). Met zijn moderne afwerking en aangename tuin met zwemvijver is dit de perfecte plek om thuis te komen na een drukke dag.
Interesse, mail op alain@makelaarshuys.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 975.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.785
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2015
Grond oppervlakte
675 m2
Bewoonbare oppervlakte
369 m2
Referentie
OYTNSRD2RSCU
Makelaar Code
AV-2266
EPC Waarde
32 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
44021-G-2014_218071/EP02732/A001/D01/SD001
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€975.000 / Makelaarshuys
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com