Home Te Koop Huis 3570 Alken
Roodborstjesplein 15
Kaart

Roodborstjesplein 15

3570 Alken Huis Te Koop
210 m² wonen
270 m² perceel

Welkom bij ImmoFusion, waar we u een open huiservaring bieden 7 dagen op 7 via onze 3D-tours. Hier kunt u het gevoel krijgen van het betreden van onze woningen alsof u er zelf doorheen loopt. We nodigen u uit om deze recent gebouwde woning te ontdekken, gelegen in een rustige doodlopende straat. Deze woning is meer dan instapklaar en tastbaar perfectie met luxe en comfort, duurzaamheid en functionaliteit.

Het hoogwaardige afwerkingsniveau zorgt voor een onmiddellijke impact bij het binnenkomen. De leefruimte is licht en ruimtelijk, mede dankzij de extra hoge plafonds. De open keuken is royaal en helder, met veel opbergmogelijkheden en een prachtig werkblad. De handige bijkeuken die grenst aan de keuken heeft ingebouwde kasten voor gemakkelijke organisatie.

Voor de thuiswerkers of degenen die een stille studieruimte nodig hebben, biedt de begane grond ook een praktische kantoorruimte. Op dezelfde verdieping vindt u een toilet en een inpandige garage, die ruimte biedt voor parkeren, maar ook voor extra opslag.

Het luxueuze gevoel strekt zich uit tot de eerste verdieping, met een badkamer uitgerust met een inloopdouche. Drie comfortabele slaapkamers bieden voldoende ruimte voor heel het gezin om te rusten en tot rust te komen. Een vaste trap leidt naar de zolder, die kan worden omgevormd tot twee extra slaapkamers - perfect voor gezinnen die uitbreiden of voor mensen die graag gasten verwelkomen.

Buiten is de tuin prachtig aangelegd met gazon en is het ideaal voor zomerse barbecues en luie middagen in de zon. Door de ligging in een doodlopende straat, bent u verzekerd van rust en privacy. Bovendien draagt deze woning bij aan duurzaam wonen, met zonnepanelen voor groene energie en een regenwaterreservoir van 10.000 liter dat helpt uw waterfactuur te verminderen.

Opmerkelijk is dat deze recente woning niet onderworpen is aan het BTW-regime van 21%, maar slechts aan een registratiekost van 3%. Pluspunten zoals een kantoor op de begane grond, hoge plafonds, grote ramen voor natuurlijk licht, praktische wasruimte, inpandige garage en goede toegankelijkheid naar de snelweg maken dit een uitstekende keuze.

Neem contact op met ons op 078/78.78.70 voor een bezichtiging of meer informatie. Of kom gewoon langs op ons kantoor, we verwelkomen u altijd met plezier!

* * *

Roodborstjesplein 15 - 3570 Alken - Bij ImmoFusion  7/7 “open huis”  : klik op onze 3D-TOUR.
Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt!
Deze recente woning is meer dan instapklaar en bevindt zich in een doodlopende straat waar het heerlijk rustig wonen is! Luxe en comfort worden hier gecombineerd met duurzaamheid en functionaliteit.
Bij het betreden van de woning valt direct de hoogwaardige afwerking op. In de leefruimte creëren de extra hoge plafonds een gevoel van ruimte waardoor deze nog comfortabeler aanvoelt. De ruime en lichtrijke open keuken is voorzien van veel bergruimte; een prachtig werktablet is de kers op de taart! Aan de keuken grenst een handige wasplaats met ingebouwde kasten, waardoor het organiseren van huishoudelijke taken een fluitje van een cent wordt.
De begane grond beschikt over een praktisch bureau, ideaal voor wie vanuit huis werkt of behoefte heeft aan een stille werkruimte. Op het gelijkvloers bevindt zich ook nog een toilet en een inpandige garage, wat niet alleen handig is voor het parkeren van voertuigen, maar ook extra opslagruimte biedt voor fietsen, gereedschap en andere benodigdheden.
De luxueuze badkamer  op de eerste verdieping is voorzien van een inloopdouche. Met drie comfortabele slaapkamers is er in deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin om te ontspannen en tot rust te komen. De vaste trap naar de zolder biedt een mogelijkheid voor nog twee extra slaapkamers. Hierdoor is deze woning ideaal voor gezinnen die groeien of voor mensen die graag gasten ontvangen.
Buiten is er een prachtig aangelegde tuin met grasmatten, ideaal voor zomerse barbecues en ontspannen middagen in de zon. Door de ligging in een doodlopende straat geniet je van veel rust en privacy. 
Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, met zonnepanelen die zorgen voor groene energie en een regenwaterput van 10.000 liter die bijdraagt aan het verminderen van de waterrekening.
En uitzonderlijk : deze recente woning valt niet onder het BTW-stelsel van 21% maar slechts onder e registratiekost van 3%; als dat geen meevaller is!
Pluspunten:
- nieuw en smaakvol ingericht!
- bureau op het gelijkvloers
- hoge plafonds
- veel licht door de grote ramen in de leefruimte
- praktische wasplaats
- inpandige garage
- Ventilatie D
- E-peil 19
- Zonnepanelen
- Regenwaterput van 10 000 L
- zeer rustige ligging
- goede verbinding naar de autosnelweg
Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op 078/78.78.70, of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 489.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2020
Grond oppervlakte
270 m2
Bewoonbare oppervlakte
210 m2
Referentie
B00BUEE-KW87
Makelaar Code
5941422
EPC Waarde
40 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
73001-G-2017_14222/EP10894/A001/D05/SD001
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€489.000 / ImmoFusion
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com