Home Te Koop Huis 8691 Alveringem
Roesbruggestraat 19
Kaart

Roesbruggestraat 19

8691 Alveringem Huis Te Koop
155 m² wonen
372 m² perceel

Op zoek naar een huis met renovatiepotentieel in het gezellige Beveren AD Ijzer? Deze halfopen bebouwing, gelegen in de dorpskern en dichtbij alle nodige voorzieningen, biedt tal van mogelijkheden. Het pand omvat 3 slaapkamers, een garage en een zonnige tuin met bijgebouwen op een perceel van 372m².

Bij binnenkomst treft u een inkomportaal aan dat leidt naar een lichtrijke voorplaats. Op de begane grond is er ook ruimte voor een extra slaapkamer of uitbreiding van de leefruimte. De woning beschikt over een zithoek, wasberging, ruime keuken en badkamer met wasberging en toilet.

De bovenverdieping herbergt nog meer slaapkamers en een zolder. De woning is voorzien van een aangrenzende garage met een recente stookolieketel. Aan de achterzijde van het huis vindt u een zonnige tuin met extra bijgebouwen.

Enkele pluspunten van deze woning zijn de rustige ligging in de dorpskern, de ruimte die het biedt en de vele renovatiemogelijkheden.

Voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek kunt u contact met ons opnemen via 0499/87.30.36 of stuur ons een e-mail op thijs@partnersinvastgoed.be. We kijken uit naar uw bericht!

* * *

Roesbruggestraat 19 - 8691 Alveringem - BEVEREN AD IJZER - Te renoveren HOB voorzien van 3 slaapkamers, garage en zonnige tuin met bijgebouwen op een perceel van 372m². BEVEREN AD IJZER - Te renoveren HOB voorzien van 3 slaapkamers, garage en zonnige tuin met bijgebouwen op een perceel van 372m².

Deze halfopen woning is gelegen in de gezellige dorpskern van Beveren AD Ijzer dicht bij alle nodige voorzieningen. De woning beschikt over enorm veel mogelijkheden en renovatiepotentieel.

Indeling:
Inkomportaal - lichtrijke voorplaats - gelijkvloerse slaapkamers of extra leefruimte - zithoek - wasberging - ruime keuken - badkamers met wasberging en toilet.

Op verdiep bevinden zich slaapkamers en een zolderruimte.
De woning beschikt over een aanpalende garage met een recente stookolie ketel. Achteraan vinden we een zonnige tuin met extra bijgebouwen.

Pluspunten:
- Rustige ligging in een dorpskern
- Ruime, halfopen woning
- Tal van renovatiemogelijkheden
-

Meer info of een vrijblijvend bezoek? Contacteer ons op het nummer 0499/87.30.36 of stuur ons een mailtje naar thijs@partnersinvastgoed.be. Tot snel!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 169.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1950
Grond oppervlakte
372 m2
Bewoonbare oppervlakte
155 m2
Referentie
U8EIMZXL2HP7
Makelaar Code
6789646
EPC Waarde
481 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20240410-0003208643-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€169.000 / Partners in Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com