Home Te Koop Huis 4540 Amay
Chaussée de Tongres 37
Kaart

Chaussée de Tongres 37

4540 Amay Huis Te Koop
205 m² wonen
380 m² perceel

Ontdek dit prachtig gerenoveerde huis van 205 m², ideaal gelegen nabij Place d'Amay. Dit drie verdiepingen tellende pand is afgewerkt met hoogwaardige materialen en biedt een royaal, goed ingedeeld interieur. Het beschikt over drie ruime, volledig betegelde kelders in de kelder. De begane grond bestaat uit een gastvrije hal, een apart toilet, een volledig uitgeruste keuken van 25 m² en een lichte woonkamer van 32 m².

Op de eerste verdieping leidt een nachthal naar een ruime badkamer, een apart toilet en twee aantrekkelijke slaapkamers van 16 m², waarvan één met een loggia. De tweede verdieping herbergt een grote nachthal van 10 m², een slaapkamer van 20 m² en een slaapkamer van 15 m².

Buiten vind je een terras van 31 m² dat leidt naar een veelzijdig magazijn van 50 m². Vanuit dit magazijn heb je toegang tot een tuin van ongeveer 130 m², wat bijdraagt aan de aantrekkingskracht en functionaliteit van deze woning.

Het huis is technisch up-to-date met PEB D, PVC ramen met dubbele beglazing (2017), centrale verwarming op gas, veiligheidsdeur, elektrische rolluiken, fotovoltaïsche panelen, elektriciteit volgens de voorschriften en een gemotoriseerde garagedeur. De vraagprijs begint vanaf €320.000. Houd er rekening mee dat deze informatie indicatief is en niet contractueel. Deze advertentie vormt geen aanbod.

* * *

Chaussée de Tongres 37 - 4540 Amay - Ontdek dit charmante huis van 205 m², volledig gerenoveerd met hoogwaardige materialen. Dit huis met 3 verdiepingen is ideaal gelegen, vlak bij de Place d'Amay en alle voorzieningen, en biedt een royale, goed ingerichte ruimte.
In de kelder vind je drie ruime, volledig betegelde kelders met verschillende gebruiksmogelijkheden. Bij binnenkomst vind je op de begane grond een uitnodigende hal met een apart toilet, een uitstekend uitgeruste keuken van 25 m² en een lichte woonkamer van 32 m².
Boven leidt een nachthal naar een ruime badkamer, een apart toilet en twee aantrekkelijke slaapkamers van 16 m², waarvan één met een loggia. De tweede verdieping heeft een grote nachthal van 10 m² die leidt naar een slaapkamer van 20 m² en een slaapkamer van 15 m².
Buiten biedt een terras van 31 m² een aangename ruimte die leidt naar een multifunctioneel magazijn van 50 m², dat tal van mogelijkheden biedt. Deze opslagruimte geeft toegang tot een tuin van ongeveer 130 m², wat bijdraagt aan de charme en bruikbaarheid van dit huis.
Technische informatie: PEB D, PVC ramen met dubbele beglazing (2017), centrale verwarming op gas, veiligheidsdeur, elektrische rolluiken, fotovoltaïsche panelen, elektriciteit volgens de voorschriften, gemotoriseerde garagedeur.
Bieden vanaf €320.000. Informatie wordt alleen ter informatie gegeven en is niet contractueel. Deze advertentie vormt geen aanbod.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.000
Kadastraal Inkomen
€ 804
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
380 m2
Bewoonbare oppervlakte
205 m2
Referentie
Z5V0FKIWUHNN
EPC Waarde
270 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20231228004003
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
La zone d'habitat
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€299.000 / Label Immo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com