Home Huis 7750 Amougies
Rue des Croisons 3
Kaart

Rue des Croisons 3

7750 Amougies Huis
€244.900

Gelegen in een vredige buurt, staat deze charmante halfopen woning met een aantrekkelijke gevel. Met toegang via de zijkant, word je verwelkomd door een mooie, brede en authentieke inkomhal. De benedenverdieping biedt een volledig open ruimte met een living, eetplaats en keuken. Vanuit hier is er directe toegang tot het gezellige terras en de afgesloten tuin. Er staat ook een gloednieuwe houten chalet, goedgekeurd met een vergunning, die perfect dient als kleinschalig atelier of praktische tuinberging en er is genoeg ruimte voor de wasmachine en de droogkast.

De badkamer is uitgerust met een ligbad, lavabo en toilet. Daarnaast is er ook kelder die ideaal is als extra opslagruimte. De eerste verdieping beschikt over twee grote slaapkamers en een kleinere slaapkamer die flexibel gebruikt kan worden als dressing, bureau of een extra badkamer. Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping waar zich een zolderruimte bevindt, volledig ingericht als derde grote slaapkamer.

De woning wordt verwarmd via een gasgestookte centrale verwarming en de EPC-certificering is lopende. Hoewel dit prachtige huis nog wat verdere verfraaiingswerken nodig heeft, biedt het veel potentieel om omgetoverd te worden tot een authentiek gerenoveerde woning, gelegen op een toplocatie. Voor meer informatie of een bezichtiging, neem contact op met Fabienne via 0475/34.00.40.

* * *

Rue des Croisons 3 - 7750 Amougies - Deze halfopen woning met mooie gevel en toegang via de zijkant is gelegen in een rustige straat en buurt. Je komt binnen via de mooie, brede en authentieke inkomhal. Verder op het gelijkvloers heb je een volledige open ruimte met living, eetplaats en keuken in directe connectie met het gezellige terras en de afgesloten tuin. Er is ook een volledig nieuwe houten chalet met vergunning die kan gebruikt worden als kleine atelier of als praktische tuinberging. Er is ook voldoende plaats voorzien voor de wasmachine en de droogkast. De badkamer heeft een ligbad, lavabo en toilet en is basis ingericht. Er is ook een kelder idealiter als berging. De eerste verdieping telt 2 grote slaapkamers en 1 kleinere die kan ingericht worden als dressing, bureel of extra badkamer. De tweede verdieping met vaste trap is de zolder die volledig ingericht is als 3de grote slaapkamer. De centrale verwarming is op gas . EPC is in aanvraag. Deze knappe en gezellige woning vraagt nog wat extra verfraaïngswerken om een echte gerenoveerde authentieke woning te worden op top locatie. Contacteer Fabienne voor een bezoek 0475/34.00.40.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 244.900
Algemeen
Type
Huis
Referentie
WDL9KKHLFLSS
Makelaar Code
Rue des CroisonsC
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€244.900 / Vakmans Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com