Home Te Koop Huis 2018 Antwerpen
Tweelingenstraat 40



immo Kaart

Tweelingenstraat 40, 2018 Antwerpen

Huis Te Koop in Antwerpen
145 m² wonen
4 slaapkamers
€354.000

Tweelingenstraat 40 - 2018 Antwerpen - Te renoveren woning met 4 slaapkamers op een TOPlocatie in het prachtige Zurenborg.

Bent u op zoek naar een renovatieproject in het prachtige Zurenborg? Dan is deze woning in de Tweelingenstraat 40 zeker iets voor u!

Op Zurenborg met rondom heel wat prachtige, overwegend eclectische en neoclassicistische burgerhuizen van bekende architecten, is een wandeling in de buurt een ware streling voor het oog. In 1895 ontwierp architect E. Pelgrims deze neoclassicistische eenheidsbebouwing van acht huizen, waar nr 40 deel van uitmaakt, in opdracht van de Naamlooze Maatschappij voor het Bouwen van Burgershuizen. De bruisende Dageraadplaats ligt op wandelafstand, net als winkels, scholen, openbaar vervoer, Berchem Station en belangrijke uitvalswegen.

Gelegen op een uitstekende locatie in Antwerpen, biedt deze unieke woning enorm veel mogelijkheden met een bewoonbare oppervlakte van 145m².

Bij binnenkomst via de ruime inkomhal krijgt u toegang tot de leef- en eetruimte. Mits de nodige aanpassingen wordt van deze grote ruimte één prachtig geheel gemaakt. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een ruime kamer die tevens gebruikt kan worden als extra leefruimte. De leefvertrekken hebben een plafondhoogte van meer dan 3 meter. Door de oost-zuidelijke oriëntatie van het perceel baadt het huis steeds in het daglicht. Achteraan de woning vindt u de keuken (7m²) en de badkamer (2m²). Daarnaast beschikt deze woning over een gezellige stadstuin, deze is momenteel betegeld maar kan volledig aangeplant worden.

De eerste verdieping bestaat uit twee ruime slaapkamers en een bergkast. Beide kamers op originele houten vloerroostering hebben een plafondhoogte van meer dan 3 meter. De kleinste meet 15m² en de grootste 17m².

Op de tweede verdieping, met een indeling vergelijkbaar met die van de eerste verdieping, bevinden zich twee slaapkamers onder het schuine dak. De hal is voorzien van een bergkast, en de kleinste kamer (9m²) biedt toegang tot de zolder. De grootste kamer op deze verdieping heeft een oppervlakte van 17m². Tot slot beschikt de woning over een ruime kelder (18m²).

Pluspunten:
+ toplocatie
+ ruime kamers
+ gezellige stadstuin

Interesse om deze woning te bezichtigen? Contacteer ons via 03 337 50 70 of info@vbvastgoed.be voor een afspraak ter plaatse.

FinancieelAankoop exclusief kosten:€354.000Registratierechten (3%):€10.620Raming Ereloon Notaris*:€2.508Raming Aktekosten Notaris*:€525Totale Aankoopprijs:€367.753* Schatting op basis van deze parameters: hoofdverblijfplaats, natuurlijk persoon. Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 354.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1895
Bewoonbare oppervlakte
145 m2
Referentie
YFCFGXT769XZ
Makelaar Code
VVH3363
EPC Waarde
986 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 May 2024
€354.000 / VB Partners

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

Tweelingenstraat 40, 2018 Antwerpen.


Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com