Home Te Koop Huis 2030 Antwerpen
Dublinstraat 38
Kaart

Dublinstraat 38

2030 Antwerpen Huis Te Koop
126 m² wonen
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek deze charmante woning in een vredige buurt van Antwerpen, op slechts 400m afstand van openbaar vervoer zoals tram, bus en trein. Alle nodige voorzieningen zoals scholen, kinderopvang, winkels en een bioscoop zijn dichtbij, en er is een vlotte verbinding met de E19/A12.

Bij binnenkomst leidt de hal je naar de lichte woonkamer, uitgerust met een sfeervolle gashaard voor ontspannende momenten. De open keuken met hoogwaardige apparatuur zoals een vaatwasser, combi-oven, gasfornuis, koelkast en kookeiland, maakt het koken tot een gezellige bezigheid. Vanuit de keuken stap je zo het aangename terras op, perfect voor buitenactiviteiten.

Op de bovenverdieping bevinden zich twee lichte, ruime slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer voorzien is van airconditioning. De badkamer is uitgerust met een bad, douche en wastafel en er is een apart toilet op de nachthal. Voor extra gemak beschikt de woning over een kelder met aansluitingen voor wasmachine en droger.

Enkele bijzonderheden van deze woning zijn het energiezuinige EPC-label B, de asbestveiligheid, en de rustige maar handige locatie. Kortom, een ideale plek om te genieten van comfortabel en rustig wonen.

* * *

Dublinstraat 38 - 2030 Antwerpen - Gezellige woning in een rustige wijk in Antwerpen. 

Deze woning bevindt zich op ca. 400m van tram, bus en trein. In de buurt bevinden zich ook scholen, kinderopvangen, winkels, cinema en het huis heeft bovendien een goede verbinding met de E19/A12. 

Stap binnen in deze gezellige woning via de inkomhal die je leidt naar de lichtrijke leefruimte, waar een gezellige zithoek met een gashaard je uitnodigt om te ontspannen.
De open keuken, uitgerust met hoogwaardige toestellen zoals een vaatwasser, combi oven, gasvuur, koelkast en eiland biedt een perfecte omgeving om gezellig samen te zijn tijdens het koken. 
Vanuit de open keuken stap je naar buitenop het gezellige terras, een ideale plek voor ontspanning in de buitenlucht.
Op de bovenverdieping verwelkomen twee ruime slaapkamers je met veel licht. De hoofdslaapkamer is voorzien van airco.  De badkamer is voorzien van bad, douche en lavabo. Een apart toilet vinden we terug op de nachthal. 
Deze woning biedt ook praktisch gemak met een kelder die voorzien is van aansluitingen voor wasmachine en droger.
Bijzonderheden:
- EPC label B
- Asbestveilig
- Knus en rustig wonen
- Handige locatie

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
126 m2
Referentie
DOAGB1QMDZAZ
EPC Waarde
184 kWh/m2
EPC Label
B
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com