immo Kaart

, 2060 Antwerpen

Huis Te Koop in Antwerpen
4 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Buitengewone moderne villa, met een bewoonbare oppervlakte van ± 625m² op een perceel van ± 3350 m², gelegen in het exclusieve Brasschaat Vriesdonk. Deze woning biedt een perfecte combinatie van design en functionaliteit te midden van een groene omgeving.
Ontworpen met aandacht voor detail, straalt de villa moderne elegantie uit en is voorzien van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën. Lichtrijke ruime inkom en vestiaire met grote ramen, waardoor een naadloze verbinding ontstaat tussen binnen en buiten. De leefruimte met open keuken en het kantoor bieden een panoramisch uitzicht en toegang op de prachtige tuin. De moderne open keuken met een centraal eiland, vormt het hart van de woning en is uitgerust met state-of-the-art apparatuur. Grenzend aan het kantoor bevindt zich een fitnessruimte. De zwevende open trap met vide naar de eerste verdieping is een architectonisch hoogstandje dat de moderne esthetiek van de villa benadrukt. Op de bovenverdieping bevindt zich de master suite met een eigen dressing en badkamer. Drie extra kamers, elk met een eigen badkamer. Het overdekt terras en glazen ontspanningsruimte voorzien van schuiframen, maken het gebruik van de tuin het hele jaar door mogelijk.
Aanvullend: Garage voor 2 auto’s met rechtstreekse toegang tot de woning, buitenzwembad
Gelegen in een prachtige omgeving en met een uitstekende bereikbaarheid naar Antwerpen. In de nabijheid van het centrum van Brasschaat, diverse scholen, hockey- en tennisclubs
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Talia Werner op +32 (0) 488 255 255.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
EGIH9MPIKSKU
Makelaar Code
5985612

Meer prijzen over dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com