Home Te Koop Huis 2060 Antwerpen
Pastorijstraat 11



immo Kaart

Pastorijstraat 11, 2060 Antwerpen

Huis Te Koop in Antwerpen
340 m² wonen
5 slaapkamers
€585.000

Pastorijstraat 11 - 2060 Antwerpen - Prachtige te renoveren meesterwoning met grote tuin en een uniek achterhuis. Dit authentiek eigendom biedt u zeer veel mogelijkheden. Wonen in combinatie met werken en genieten in een woning met een geschiedenis, gaande van een schrijnwerkersfamilie tot een metaalhandelaar naar een kunstenaarswoning. 
Veel oorspronkelijke kenmerken zoals stijlvolle schouwen, prachtige moulures, originele vloeren en deuren, ... werden behouden en gekoesterd. De woning zelf biedt u +/- 190m² aan bewoonbare oppervlakte met op het gelijkvloers de inkom, een sfeervolle driedelige leefruimte, de keuken en toegang naar de tuin. Via de stijlvolle trapzaal bereikt u de tussenverdieping met badkamer, de eerste verdieping met 2 ruime kamers, wederom een tussenverdieping met een extra kamer en op de tweede verdieping nog eens 2 ruime kamers. Kelder van +/- 50m². Magnifieke stadstuin van 110m² met een mooi achterhuis (+/- 90m²). Dit karaktervol bijgebouw omvat een gezellig overdekt gedeelte (20m²) en geeft u verder de mogelijkheid om er een atelier in te richten of uw thuiskantoor in onder te brengen (+/- 60m² over verschillende ruimtes). Kortom een uniek eigendom, gelegen in een mooie en rustige straat met een mobiscore van 91%, op wandel- en fietsafstand van het Centraal Station en de Antwerpse Zoo.
Deze statige woning wacht op een grondige renovatie zodat u en de volgende generatie er weer ten volle van kan genieten. We kunnen hier nog veel meer neerschrijven maar beter nog is gewoon komen kijken, de sfeer op te snuiven, de mogelijkheden te zien en te beginnen dromen. Tot snel!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 585.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.274
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1890
Bewoonbare oppervlakte
340 m2
Referentie
9UD3V1FQZSD6
Makelaar Code
5958973
EPC Waarde
436 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
13 May 2024
€585.000 / Santons Vastgoed

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

Pastorijstraat 11, 2060 Antwerpen.


Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com