Home Te Koop Huis 2180 Ekeren
Veltwijcklaan 98
Kaart

Veltwijcklaan 98

2180 Ekeren Huis Te Koop
233 m² wonen
4 slaapkamers

Ontdek deze ruime gezinswoning op een toegankelijke locatie in Ekeren, dichtbij het levendige centrum, scholen, belangrijke wegen en de stad. Voor liefhebbers van natuur en groen is er het Veltwijckpark dat naast het natuurgebied "De Oude Landen" ligt.

Hoewel deze woning wat aandacht nodig heeft, valt ze op door haar optimale indeling en grote ruimtes, verdeeld over vier niveaus. Het gelijkvloers herbergt de royale woonkamer, keuken, hal en apart toilet. De eerste verdieping biedt plaats aan twee ruime slaapkamers en de badkamer. Er zijn nog twee slaapkamers op de tweede verdieping, waarvan één nog kan worden opgedeeld. Bovendien is er een praktische kelder voor opslag en voorraad.

Parkeren kan in het achterliggende project GROENZICHT, dat grenst aan de achtertuin. Het is verplicht om twee parkeerplaatsen te kopen voor € 10.000,00 per stuk.

Ervaar de ruimte en mogelijkheden van deze woning om je woondroom te realiseren. Neem contact op met NEON VASTGOED voor meer informatie of een bezichtiging.

* * *

Veltwijcklaan 98 - 2180 Ekeren - We vinden deze grote gezinswoning terug op een goed bereikbare locatie in Ekeren, dichtbij het bruisende centrum, scholen, invalswegen en de Stad.
Natuur-en groenliefhebbers kunnen hun hartje ophalen in het Veltwijckpark dat grenst aan het natuurgebied "De Oude Landen".
Dit pand kan wat liefde gebruiken maar onderscheidt zich door haar optimale indeling en grote ruimtes, uitgestrekt over vier niveaus.
Op het gelijkvloers vinden we de riante leefruimte, keuken, hal en apart toilet. De eerste verdieping biedt onderdak aan twee royale slaapkamers en de badkamer. Op de tweede verdieping vinden we nog twee slaapkamers waarvan één nog opgedeeld kan worden.
Tenslotte is er de praktische kelder voor opslag en voorraad.
Parking is voorzien in het achtergelegen project GROENZICHT, en grenst aan de achtertuin. Twee parkingplaatsen zijn verplicht mee aan te kopen aan € 10.000,00/stuk.

Ervaar de ruimte en mogelijkheden van dit pand om hier je woondroom waar te maken. Contacteer NEON VASTGOED voor meer info of een bezoek ter plaatse.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 360.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
233 m2
Referentie
GFEP3FPUBC-F
Makelaar Code
48c2c5bc-9aec-4109-bb72-fda942
EPC Waarde
670 kWh/m2
EPC Label
F
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€360.000 / Neon vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com