Home Te Koop Huis 8570 Anzegem
Landergemstraat 55



immo Kaart

Landergemstraat 55, 8570 Anzegem

Huis Te Koop in Anzegem
1556 m² perceel
3 slaapkamers

Landergemstraat 55 - 8570 Anzegem - Deze prachtige en uniek gelegen hoeve bevindt zich op de Sterhoek, op slechts enkele minuten rijden van het centrum van Anzegem. Hier bevinden zich tal van winkels, warenhuizen, bakkers, gezellige cafeetjes,… Eveneens biedt het een vlotte bereikbaarheid naar de E17 en steden zoals Gent, Kortrijk en Oudenaarde. Kenmerkend aan deze ligging is tevens de groene omgeving met mooie wandel- en fietstochten.

Via de private oprit met toegangspoort bereikt u dit rustig gelegen eigendom dat zich bevindt op een perceel van 1.556 m2. Naast heel wat parkeergelegenheid beschikt dit gunstig georiënteerd terrein ook over een afzonderlijke garage die kan dienen als opslagruimte voor oldtimers of een lichte vracht (professionele functie).
Unieke landelijke ligging, ruimte, comfort en rust zijn slechts enkele van de vele troeven die dit eigendom te bieden heeft.

Via de centrale inkomhal bereikt u de sfeervolle leefruimte die voorzien is van een open haard. Eveneens biedt deze ruimte de mogelijkheid tot het inrichten van een gezellige eethoek. De keuken werd volledig uitgerust met alle nodige toestellen en biedt ook heel wat kastruimte. Eveneens kan er hier een knusse ontbijthoek worden ingericht.
Verder beschikt de gelijkvloerse verdieping over een technische ruimte, een afzonderlijk toilet, een bureau- en extra bergruimte, alsook twee badkamers. Een eerste hedendaags afgewerkte badkamer is voorzien van een dubbele lavabo en ruim ligbad. De tweede beschikt over een dubbele lavabo, douche en een sauna.
Op het verdiep biedt dit energiezuinig eigendom over twee éénpersoonsslaapkamers, een afzonderlijk toilet, een dressing en de master slaapkamer. De vierde slaapkamer dient momenteel als bureel.

Als extra troef beschikt deze woonst over een inpandige, dubbele garage. Deze biedt heel wat mogelijkheden en kan naar eigen wens worden ingericht.

Bent u op zoek naar een charmant eigendom waar u de nodige rust en privacy kan vinden maar toch vlot bereikbaar is? Contacteer vandaag ons kantoor voor meer info.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 744.000
Kadastraal Inkomen
€ 709
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1556 m2
Referentie
7325V2-H10Y2
Makelaar Code
S-LAN-055-437
EPC Waarde
284 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230819-0002967781-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Hoofdverblijf
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
01 May 2024
€744.000 / Immo CVH
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com