Home Te Koop Huis 8850 Ardooie
Kortrijksestraat 90



immo Kaart

Kortrijksestraat 90, 8850 Ardooie

Huis Te Koop in Ardooie
319 m² wonen
1807 m² perceel

Kortrijksestraat 90 - 8850 Ardooie - Stap binnen in deze majestueuze villa, een toonbeeld van tijdloze elegantie en comfort, gelegen op een subliem perceel waar luxe en sereniteit samenkomen. Elk detail ademt verfijning en hoogwaardige afwerkingen, waardoor deze residentie een exclusieve levensstijl belichaamt te midden van een idyllische omgeving.

Bij het betreden van de statige inkomhal omarmt een gevoel van grandeur u direct. Luxe en gemak worden naadloos gecombineerd met maar liefst 3 toiletten die aanwezig zijn. De ruime living verwelkomt u met warmte, waar een authentieke open haard, afkomstig uit een kasteel, een sfeer van comfort en gezelligheid creëert. De volledig uitgeruste keuken nodigt uit tot culinair genot, terwijl een gang leidt naar een berging, garage, badkamer en een verfijnde slaapkamer op de begane grond, waardoor gelijkvloers wonen een privilege wordt.

Eenmaal boven onthult de villa nog meer verborgen schatten. Een bureau en een polyvalente ruimte bieden mogelijkheden voor creativiteit en ontspanning, terwijl bergruimte uw bezittingen netjes en georganiseerd houdt.

Het bijgebouw, een juweel op zich, presenteert een keuken, toilet en een open haard, omringd door ingebouwde kasten, met een verdieping die uitnodigt tot inspiratie en reflectie.

De troeven van deze unieke woning zijn talrijk. Een geavanceerd drainagesysteem en automatische bevloeiing zorgen voor een weelderige tuin die altijd bloeit, terwijl duurzame materialen (afzelia hout, geïsoleerde snelbouw Poroton) en een perfecte ligging nabij belangrijke invalswegen toch alle rust en privacy waarborgen. Het terras van graniet nodigt uit tot buitenleven en biedt een prachtig uitzicht op de adembenemende tuin, waar een robotgrasmaaier zorgt voor moeiteloos onderhoud. Bovendien wordt de woning versterkt door 14 zonnepanelen, waardoor u niet alleen geniet van luxe, maar ook van duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Vraagprijs: €695.000

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 650.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.340
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1997
Grond oppervlakte
1807 m2
Bewoonbare oppervlakte
319 m2
Referentie
DE1ZLS-RBYAH
EPC Waarde
188 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240109-0003103286-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 May 2024
€650.000 / ERA Nobis
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com