Home Te Koop Huis 2370 Arendonk
Parkdomein De Maeskens
Kaart

Parkdomein De Maeskens

2370 Arendonk Huis Te Koop
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Parkdomein De Maeskens - 2370 Arendonk - 6 % BTW tarief mogelijk!

Parkdomein De Maaskens luxueus wonen in het Groen!

Zeer centraal gelegen op wandelafstand van het centrum tussen de Vrijheid en de Maaskens. In de onmiddellijke nabijheid van winkels, scholen en openbaar vervoer. Met een vlotte bereikbaarheid naar de autosnelweg Antwerpen - Eindhoven.

Bestaande uit 5 luxueuze residenties gelegen in een mooi aangelegd parkdomein. Voorzien van een grote ondergrondse parkeergarage met fietslift waardoor het aangenaam en rustig wonen is. Dit domein werd ontworpen door Avant Garden, zal volledig aangelegd worden door de bouwheer en onderhouden worden door de gemeente.

Zeer energiezuinig met een E peil van <20 waardoor u 100 % vrijstelling krijgt op de OV gedurende 5 jaar en een zeer laag verbruik heeft.

Comfortabel door de combinatie van vloerverwarming met - koeling, degelijke afwerking met o.a. alu profielen, warmtepompen, zonnepanelen, ventilatiesysteem D, zongerichte terrassen en een volledig instapklare oplevering (schilderwerk inbegrepen). De knappe en duurdere afwerking van de appartementen werd reeds gekozen door een binnenhuisarchitecte en is inbegrepen in de verkoopprijs.

De vijf verschillende blokken bestaan uit 1, 2 en 3 slaapkamerappartementen allen met ruime zuidgerichte terrassen met de nodige privacy waarvan 9 penthouses.De oppervlaktes hiervan variëren van 62 m² tot 163 m². Zij kunnen nog volledig naar keuze ingericht worden, hiervoor werden ruime budgetten voorzien en moodboards samengesteld door interieurspecialisten. Voor elk wat wils!

Prijzen vanaf 169.000 euro, dus ook ideaal voor starters, alleenstaanden en voor investeerders maar zeker ook voor de actieve of minder actieve senior die centraal wil wonen in een groene omgeving zonder onderhoud! Alles is aanwezig om het u zo aangenaam mogelijk te maken in deze prachtige woonomgeving. Men dient wel een autostaanplaats en berging bij aan te kopen.

Info, verkoop en voorstelling van het project:De verkoop geschiedt onder 21 % BTW op het constructie-aandeel en 12 % registratierechten op het grondaandeel. onder de voorwaarden van de wet Breyne en biedt een 100% voltooiingsgarantie. Mits men aan de voorwaarden voldoet is 6 % Btw mogelijk. Vg, Wg, Gmo, Gvv, Gvkr

Contacteer ons voor meer informatie (prijslijst, plannen, lastenboek, ...) of een vrijblijvende afspraak via 014/73 38 82 of via info@heylenvastgoed.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
BCBHFRIYMXLA
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com