Home Te Koop Huis 3665 As
Fazantenstraat 127
Kaart

Fazantenstraat 127

3665 As Huis Te Koop
261 m² wonen
2.000 m² perceel

Fazantenstraat 127 - 3665 As - Bent u op zoek naar een karaktervolle, ruime woning op een rustige locatie? Dan is deze woning in de Fazantenstraat 127 te As, gelegen op een perceel van maar liefst 20 are, absoluut de moeite waard om te bekijken.

Indeling:
De woning is momenteel opgedeeld in 2 verschillende woonentiteiten (2 busnummers), maar kan perfect benut worden als één enkele woning. Op het gelijkvloers bevinden zich een inkomhal, badkamer, woonkamer, keuken, toilet, twee slaapkamers en een lichtrijke veranda met uitzicht op de zuidgerichte tuin. Op de eerste verdieping komen we terecht in de hal die toegang geeft tot alle vertrekken: de ruime woonkamer met open keuken, badkamer, toilet en nog twee slaapkamers. Bovendien is er ook een grote zolderruimte beschikbaar, die opgedeeld kan worden in twee ruime slaapkamers. Buiten de woning zijn er drie bergingen en een garage, wat ideaal is voor extra opslagruimte. De woning is volledig omringd door groen en er is voldoende parkeergelegenheid rondom het huis.

Technische informatie:
De vensters zijn voorzien van PVC-profielen met dubbele beglazing. Verwarming op stookolie. EPC-waarde van 545 kWh/m² jaar(label F - bus 1) en 448 kWh (Label E - bus 2). Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen.

Buurtinformatie:
Deze ruime tweewoonst is niet alleen rustig en groen gelegen, maar biedt ook het voordeel van een uitstekende locatie dichtbij het centrum van As. U bevindt zich op slechts enkele minuten afstand van allerhande faciliteiten zoals supermarkten, bakkers, krantenwinkels, openbaar vervoer, scholen, etc… De woning is ook gelegen op slechts enkele minuten fiets -en wandelafstand van het bruisende stadscentrum van Genk,  waar u niet alleen kan genieten van gezellige cafés en heerlijke restaurants, maar ook van een breed scala aan winkels en boetieks. Wat deze locatie nog beter maakt, is de strategische verbinding met het openbaar vervoer en de belangrijkste verbindingswegen en snelwegen. Met de nabijheid van de E314 bent u bijvoorbeeld in een mum van tijd in steden als Genk, Hasselt of Leuven. Ook natuurliefhebbers kunnen hier genieten van verschillende wandel-, en fietsroutes.

Deze woning is daarom de ideale keuze voor wie op zoek is naar rust, natuur en ruimte, en toch wil genieten van alle comfort in de directe omgeving. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus plan snel een bezoek in!

Wenst u dit pand te bezichtigen? Contacteer ons dan via T: 089 69 30 01 of info@consimmo.be! Bekijk ook de virtuele tour op onze website www.consimmo.be!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 325.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1955
Grond oppervlakte
2.000 m2
Bewoonbare oppervlakte
261 m2
Referentie
TI0KK47N0PDM
EPC Waarde
546 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20230509-0002887989-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Natuurgebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
19 May 2023
€325.000 / Consimmo Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com