Home Te Koop Huis 3665 As
Zavelstraat 12-A
Kaart

Zavelstraat 12-A

3665 As Huis Te Koop
220 m² wonen
445 m² perceel

Zavelstraat 12-A - 3665 As - Welkom in uw toekomstige droomwoning, gelegen op de Zavelstraat in As.
Deze prachtige, halfopen nieuwbouwwoning in pastorijstijl belichaamt de perfecte samensmelting van rustieke charme en eigentijdse elegantie. De woning is gelegen op een perceel van 4a 45ca en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van +- 220m2. Met een verfijnde combinatie van de karaktervolle baksteen, strakke zwarte raamprofielen en warm hout, biedt deze woning een warme en tijdloze uitstraling.
De woning is gelegen op een toplocatie met alle voorzieningen zoals winkels, scholen, horeca,… vlak bij de deur. Maar ook de omliggende gemeentes Genk, Zutendaal, Maasmechelen, Oudsbergen en de oprit van de E314 zijn vlot bereikbaar op slechts enkele autominuten.
 
Bij het betreden van de woning word je omarmd door de uitnodigende sfeer van de ruime inkomhal, die toegang verleent tot de leefruimte, het gastentoilet en de eerste verdieping. De leefruimte, doordrenkt met natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen, vormt het kloppende hart van de woning. De open keuken, is uitgerust met moderne gemakken zoals een inbouwkoelkast, combi-oven, vaatwasser, dampkap, kookplaat en een elegant vormgegeven spoelbak met kraan. Het keukeneiland, gekroond met een tablet van wit composiet, biedt niet alleen een praktische werkruimte maar fungeert ook als een plek waar u kan genieten van het uitzicht op de tuin. Aaneensluitend aan de keuken bevindt zich een berging die geschikt is voor het opbergen van uw spullen.
 
De eerste verdieping herbergt drie slaapkamers, een badkamer met douche, ligbad, toilet en op maat gemaakte kasten. De tweede verdieping biedt een ruimte van maar liefst 50m2, een blanco canvas dat je naar wens kunt omtoveren tot een extra slaapkamer, een inspirerende bureauruimte, een speelkamer of zelfs een mancave. Hoewel de tuin achter de woning nog aangelegd dient te worden, zijn de grasdallen aan de voorzijde en de carport aan de rechterzijde reeds voorzien.
 
Deze nieuwbouwwoning is een toonbeeld van energiezuinigheid, met een indrukwekkend E-peil van 10, aangedreven door 10 zonnepanelen en een warmtepomp. Voor degenen die hun eigen stempel willen drukken, kan de woning ook casco aangekocht worden tegen een prijs van € 420.000,00 excl. kosten, waarbij de grondwerken, ruwbouwwerken, dakwerken, technieken, zonnepanelen en warmtepomp zijn inbegrepen. De oplevertermijn van de afgewerkte woning betreft juli 2024.

Woning aan de rechterzijde nog beschikbaar, woning aan de linkerzijde is reeds snel verkocht!
 
PLUSPUNTEN:
 
EXTRA:
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen : in aanvraag
Verkavelingsvergunning: in aanvraag
Meest recente stedenbouwkundige bestemming met benaming van het plannenregister: in aanvraag
Voorkooprecht RUP: in aanvraag
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften: in aanvraag
Overstromingsgevoeligheid van uw vastgoed: niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Onroerend erfgoed: in aanvraag
P-score: A
Interesse om deze prachtige woning eens te komen bezichtigen? Of wenst u meer informatie? Contacteer ons dan op het nummer 089/206111 of stuur een mailtje naar office@immofusion.be Of spring binnen op ons kantoor! Steeds welkom!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 520.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
445 m2
Bewoonbare oppervlakte
220 m2
Referentie
TIZVALOCK2I9
Makelaar Code
5609603
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Nov 2023
€520.000 / ImmoFusion
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com