Kaart

Steenweg 1

9890 Asper Huis Te Koop
1280 m² wonen
7464 m² perceel
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Zoekt u een historisch, ruim en prestigieus handelspand of kantoorruimte? U hebt het gevonden! Dit pand, bekend als het "Armhuis", biedt enorme leef- en grondoppervlaktes van respectievelijk 1280 m² en 7464 m² en is gunstig gelegen nabij verschillende toegangswegen en een natuurgebied.

Het luxueuze gebouw uit 1863 in deelgemeente Asper (Gavere) biedt een prachtig uitzicht op een beschermd natuurgebied met een authentieke molen. De woning werd in 2002 professioneel gerenoveerd en uitgebreid, waarbij het historische karakter behouden bleef.

Het gelijkvloers omvat 505 m² met vergaderzalen, tentoonstellingsruimtes en uitgebreide sanitaire voorzieningen, ideaal voor diverse commerciële en culturele activiteiten. Op de eerste verdieping vindt u 254 m² woonruimte met keuken, woonkamer, 5 slaapkamers en 2 badkamers. De tweede verdieping van 203 m² kan gemakkelijk worden omgevormd voor verschillende doeleinden.

Het pand beschikt grotendeels over een afgewerkte kelder van 250 m² met een liftschacht. In het hele gebouw vindt u authentieke elementen die de historische charme benadrukken. In 2008 werd er een groot atelier van 300 m² toegevoegd, voorzien van een industriële vloer, nutsvoorzieningen en installaties voor het aansluiten van machines.

Maak deze unieke kans niet mis om eigenaar te worden van een stuk geschiedenis. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging van dit voormalige armhuis.

* * *

Steenweg 1 - 9890 Asper - Bent u opzoek naar een historisch, ruim & prestigieus handelspand/kantoorruimte? Gevonden!

De enorme oppervlaktes zowel bewoonbaar 1280 m² als grond 7464 m², de ligging vlakbij talloze invalswegen en een natuurgebied en de luxueuze uitstraling van het gebouw zijn slechts enkele troeven van deze eigendom. Kortom de ideale locatie voor een privéziekenhuis, bank, architectenbureau, feestzaal,... Het historische pand genaamd "Armhuis" is een prachtig gebouw met klassieke architectuur. Het dateert uit 1863 en is gelegen in de deelgemeente Asper (Gavere), achteraan het perceel is er een prachtig uitzicht op een stukje beschermd natuurgebied met een authentieke molen.Rond 2002 is de eigendom aanzienlijk uitgebreid op een professionele manier volledig gerenoveerd. Het gelijkvloers heeft een bruikbare oppervlakte van 505 m² en is voorzien van vergaderruimtes, tentoonstellingszalen en uitgebreide sanitaire voorzieningen. Dit maakt het pand uitermate geschikt voor diverse commerciële en culterele activiteiten. De eerste verdieping heeft een bruikbare woonoppervlakte van 254 m² en beschikt over een keuken, woonkamer, 5 slaapkamers en 2 badkamers.
De tweede verdieping heeft een oppervlakte van 203 m²,zowel de eerste als tweede verdieping kan makkelijk getransformeerd worden voor verschillende doeleinden.
Het pand is grotendeels voorzien van een hoge en volledig afgewerkte kelder van 250 m², waaruit een liftschacht vertrekt. Overal in het gebouw zijn authentieke elementen te vinden, waardoor de historische charme behouden blijft. In 2008 is er een groot atelier bijgebouwd met een oppervlakte van 300 m². Dit atelier is voorzien van een industriële vloer, alle nutsvoorzieningen en een elektrische installatie die geschikt is voor het aansluiten van machines. Grijp deze unieke kans om eigenaar te worden van een stuk geschiedenis. Neem vandaag nog contact met ons op en laat u betoveren door de magie van dit voormalige armhuis.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 7.464
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
7464 m2
Bewoonbare oppervlakte
1280 m2
Referentie
4-IH84TUGX4Q
EPC Certificaat
20230620-0019779515-NR-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com