Home Te Koop Huis 1730 Asse
Lepelstraat 27
Kaart

Lepelstraat 27

1730 Asse Huis Te Koop
240 m² wonen
906 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek deze charmante en goed onderhouden bel-etage, strategisch gelegen op de grens van Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Dankzij de centrale ligging bevind je je nabij belangrijke verbindingswegen naar Aalst en Brussel.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime inkomhal die leidt naar een extra kamer, ideaal als kantoor of gastenkamer, en een garage met plaats voor twee auto's.

De eerste verdieping biedt een open woonruimte en een lichte zithoek die naadloos overgaat in een volledig uitgeruste keuken. Een handige bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droger is ook aanwezig.

De tweede verdieping, bereikbaar via een vaste travertijntrap, omvat een knusse kinderkamer, een hoofdslaapkamer met aangrenzende dressing en een royale badkamer met hoekbad, douchecabine met jets en dubbele wastafel. Een extra slaapkamer bevindt zich op de derde verdieping.

Enkele extra voordelen van deze woning zijn de tuin met vijver, een ruime oprit geschikt voor minstens acht voertuigen, een terras op de eerste verdieping, een carport en tuinhuis met aansluiting voor elektriciteit en water. De woning is gebouwd met hoogwaardige materialen en heeft een EPC B-label, de elektriciteit is conform.

Ben je op zoek naar een comfortabel huis met prachtig uitzicht en ruime leefruimtes? Neem dan contact op met Katrien op 0473/42.76.99 of via katrien@cornelis-partners.be. Richtprijs: € 599.000.

* * *

Lepelstraat 27 - 1730 Asse - Deze gezellige en vooral verzorgde bel-etage is gelegen van de rand van Oost-Vlaanderen met Vlaams-Brabant.
Centraal gelegen en in de directe omgeving van de belangrijkste invalswegen ( verbinding Aalst en Brussel).

Bij het betreden van woning kom je terecht in de ruime inkomhal die toegang biedt tot een extra kamer (bureau/gastenkamer/slaapkamer) en de garage voor 2 voertuigen met sectionaalpoort.

De eerste verdieping van de woning bestaat uit een open living en een lichtrijke zitplaats die naadloos aansluit op de volledig uitgeruste keuken (vitrokeramische kookplaat, vaatwas, …). Aansluitend is er een bergruimte met aansluiting voor was- en droogkast. Via de vaste trap (travertijn) die doorloopt over de hele woning kom je op de tweede verdieping. Deze bestaat uit een gezellige kinderkamer, master bedroom met bijhorende dressingruimte en een riante badkamer (duobad in hoekvorm, douche met jets en dubbele lavabo). Op de derde verdieping is er eveneens een slaapkamer aanwezig. EXTRA TROEVEN Tuin met vijver (voorzien van een filter met verschillende kamers en filterbak met lavastenen) Ruime oprit die toegang biedt tot min 8 voertuigen Bankirai terras op de eerste verdieping Carport en tuinhuis (aansluiting elektriciteit en water) Vervaardigd in hoogkwalitatieve materialen EPC B, elektriciteit conform Bent u op zoek naar een (t)huis met een zalig zicht, comfort en ruimte leefruimtes? Contacteer Katrien: 0473/42.76.99. – katrien@cornelis-partners.be Indicatieprijs € 599.000

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 599.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2003
Grond oppervlakte
906 m2
Bewoonbare oppervlakte
240 m2
Referentie
75SM6A1IMG3I
EPC Waarde
159 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
In aanvraag
Prijs Geschiedenis
15 Mar 2024
€599.000 / Cornelis & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com