Home Huis 1730 Asse
Neerstraat 16
Kaart

Neerstraat 16

1730 Asse Huis
120 m² wonen
2 slaapkamers
€315.000

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Neerstraat 16 - 1730 Asse - Charmante Woning met Bouwgrond in het Centrum van Asse. Energie label: C
Ontdek deze unieke kans om een huis te verwerven in het hart van Asse, op loopafstand van winkels, scholen, het ziekenhuis en het openbaar vervoer. Deze eigendom biedt niet alleen een ideale locatie, maar ook een overvloed aan mogelijkheden voor renovatie en extra bouwgrond.
Centrale Ligging: Gelegen in het bruisende centrum van Asse, profiteert deze woning van de nabijheid van alle essentiële voorzieningen. De woning beschikt over een ruime tuin die zich uitstrekt tot aan de achterliggende straat. Hierdoor ontstaat de unieke mogelijkheid om op deze extra bouwgrond te bouwen.
Met een garage, kelder, 2 slaapkamers, een gezellige living, eetplaats, keuken, veranda en veel bergruimte biedt de woning een functionele en ruime indeling. Hoewel de woning enige renovatie vereist, biedt het pand enorm potentieel voor de creatieve geest. Breng uw eigen stijl en visie tot leven en maak van dit huis uw droomwoning. De aanwezige bouwgrond achteraan de tuin opent de deur naar verschillende mogelijkheden. Ideaal voor: Voor diegenen die graag een persoonlijke touch aan hun woning willen geven en de uitdaging van renovatie omarmen. Met de extra bouwgrond is dit een uitstekende gelegenheid voor projectontwikkeling in het hart van Asse. Perfect voor mensen die de voorkeur geven aan een levensstijl zonder afhankelijkheid van een auto, met alle voorzieningen op loopafstand. Grijp deze unieke kans om een woning te verwerven met een combinatie van locatie, ruimte en potentieel. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 315.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
120 m2
Referentie
U3G4MYUGKC3S
Makelaar Code
463-5112
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€315.000 / C21 A.T.G.
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com