Home Huis 1730 Asse
Muzeumstraat 19
Kaart

Muzeumstraat 19

1730 Asse Huis
540 m² wonen
6300 m² perceel
4 slaapkamers
€995.000

Deze royale villa, gelegen op een uitgestrekt perceel van ongeveer 63 are met een indrukwekkende straatbreedte van 42 meter, biedt talloze mogelijkheden voor moderne vernieuwing. De gelijkvloerse verdieping verwelkomt je met een inkomhal die leidt naar een toilet, douchekamer en vestiaire. Daarnaast is er een ruim kantoor dat gemakkelijk kan worden omgetoverd tot een extra slaapkamer. De living geniet van een prachtig uitzicht op het terras, de tuin en de aangrenzende weide, terwijl een ruime, volledig ingerichte keuken, compleet met bijkeuken/strijkruimte, comfort en gemak biedt.

Op de bovenverdieping zijn vier slaapkamers te vinden, waarvan één directe toegang heeft tot de badkamer, en een andere is uitgerust met een douche en wastafel. Bovendien biedt de ruime zolder van 95m2 mogelijkheden voor extra leefruimte.

Het huis beschikt over een volledige onderkeldering, waar plaats is voor een ruime garage, fietsenberging, wasplaats en verschillende kelders voor opslag, wijn en stookvoorzieningen.

Deze uitzonderlijke eigendom schittert met zijn unieke ligging en adembenemende panoramische uitzichten. Het is de perfecte keuze voor paardenliefhebbers en zij die de voorkeur geven aan privacy.

* * *

Muzeumstraat 19 - 1730 Asse - Zeer ruime villa gelegen op een perceel van ongeveer 63 are met een straatbreedte breedte van 42 m. Deze solide, te moderniseren villa bestaat uit op het gelijkvloers van een inkomhal met wc , douchekamer en vestiaire, een ruim bureel dat kan worden omgevormd tot slaapkamer, een living met zicht op terras, tuin en aansluitende weide en zeer ruime ingerichte keuken met bijkeuken/strijkruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers waarvan 1 met directe toegang tot de badkamer en 1 met douche en lavabo. De zeer ruime zolder (95m2) kan worden ingericht. De woning is volledig onderkelderd en omvat een zeer ruime garage, fietsenberging, wasplaats, voorraadkelder, wijnkelder en stookkelder.
Dit exceptioneel pand heeft als grootste troeven de uitzonderlijke ligging en de prachtige vergezichten. Het pand is ideaal voor paardenliefhebbers en voor mensen die van privacy houden.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 995.000
Kadastraal Inkomen
€ 3.030
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1975
Grond oppervlakte
6300 m2
Bewoonbare oppervlakte
540 m2
Referentie
8DQY8RHYO7MT
Makelaar Code
2374
EPC Waarde
672 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€995.000 / Sybimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com