Home Te Koop Huis 1730 Asse
Edingsesteenweg 36
Kaart

Edingsesteenweg 36

1730 Asse Huis Te Koop
3 slaapkamers

Mis deze unieke kans niet om een energiezuinige nieuwbouwwoning te kopen met slechts 6% BTW in Asse! Deze woningen hebben een strakke, moderne uitstraling dankzij hun hedendaagse architectuur. Ze bieden een ruime woonkamer met open keuken en vloerverwarming voor optimaal comfort. Elke woning heeft ook een aangename tuin aan de achterkant met uitzicht op groen.

De locatie van deze nieuwe verkaveling kan niet beter. Het ligt op loopafstand van het charmante dorpscentrum van Asse en verschillende scholen. Ook de op- en afrit E40 Ternat en The Leaf Shopping zijn gemakkelijk bereikbaar. Voor pendelaars is het treinstation op fietsafstand.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om een bezoek ter plaatse te regelen. U kunt ons bereiken via telefoon of e-mail.

* * *

Edingsesteenweg 36 - 1730 Asse - Laatste kans om te kopen aan 6% BTW!
Bent u op zoek naar een energiezuinige woning met een moderne uitstraling? Ontdek dan dit unieke nieuwbouwproject in Asse! De woningen beschikken over een ruime leefruimte met open keuken en vloerverwarming. De moderne architectuur zorgt voor een strakke en stijlvolle uitstraling. Achteraan heeft elk lot een aangename tuin met zicht op groen. Deze nieuwe verkaveling in Asse is perfect gelegen. Het gezellige dorpscentrum van Asse met al zijn faciliteiten alsook verschillende scholen bevinden zich op wandelafstand. Op- en afrit E40 Ternat is vlakbij en vlot bereikbaar alsook The Leaf Shopping . Voor wie met de trein pendelt, is het station op fietsafstand. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een bezoek ter plaatse. U kunt ons bereiken via 054 23 53 83 of per mail info@localsvastgoed.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 479.140
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Referentie
FPDMWPJA5IN3
Makelaar Code
5955591
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€479.140 / Locals Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com