Home Te Koop Huis 8310 Assebroek
Vossensteert 69
Kaart

Vossensteert 69

8310 Assebroek Huis Te Koop
243 m² wonen
314 m² perceel
5 slaapkamers

Verken deze charmante woning uit de jaren '70, perfect gelegen in Vossensteert 69, 8310 Assebroek. Met veel lichtinval door de uitgestrekte woonkamer van 55 M2, die gemakkelijk op te warmen is met een stijlvolle houtkachel. De keuken straalt een pistachegroene kleur uit en kan ingericht worden in vintage stijl of modern fris naar smaak. Kies voor voldoende ruimte met vier slaapkamers en een extra grote hobbyruimte.

Parkeer comfortabel in de grote garage en maak gebruik van drie bergingskelders die ingericht kunnen worden als mancave of fitnessruimte. Met een totale woonoppervlakte van 243 M2 biedt deze woning voldoende potentieel voor uw gezin en hobby's.

Deze energie-efficiënte woning beschikt over een EPC-classificatie van C, wat betekent dat er geen renovatieverplichtingen zijn. Eveneens is het pand niet overstromingsgevoelig.

Het perceel is momenteel 314 M2 maar er bestaat een mogelijkheid om het uit te breiden met een aanpalend bouwperceel van 520 M2. Dit biedt u de optie om te genieten van een ruime zonnige tuin met toegang tot de Antonius De Rooverestraat, of om een nieuwe standalone woning te bouwen. Beide, het huis en de bouwgrond, kunnen afzonderlijk worden aangekocht.

Met directe verkoop door de eerste eigenaar en voorbereid door een notaris, biedt deze woning een unieke kans. Bel en kom vrijblijvend kijken hoe je jouw plannen kunt realiseren in een omgeving dichtbij winkels, scholen, openbaar vervoer en natuur. Profiteer van de veelzijdigheid en veelbelovende mogelijkheden die deze woning te bieden heeft.

* * *

Vossensteert 69 - 8310 Assebroek - Kom je creatieve woonplannen toetsen in deze zeer ruime lichtrijke woning. Gezellige woonkamer van 55M2. Aparte keuken gemakkelijk integreerbaar in eetkamer. Ruime badkamer, 4 slaapkamers of maak je van één een dressing? Een extra grote hobbykamer. Grote garage en 3 bergingen of mancave of fitnessruimte? EPC 244 C dus GEEN renovatieverplichting.
Winkels, scholen en natuur dichtbij. Bus naar Brugge op 20Meter.
Rechtstreekse verkoop door eerste eigenaar, voorbereid door notaris.
Heel bespreekbare mogelijkheden.
Uitbreidbaar met aanpalend perceel bouwgrond voor open bebouwing, momenteel in gebruik als tuin.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 350.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1973
Grond oppervlakte
314 m2
Bewoonbare oppervlakte
243 m2
Referentie
M0C4QDZ-20X7
EPC Waarde
244 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240202-00031331068-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€350.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com