Home Te Koop Huis 9960 Assenede
Kloosterstraat 53
Kaart

Kloosterstraat 53

9960 Assenede Huis Te Koop
115 m² wonen
360 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze prachtige woning op een adembenemende landelijke locatie net buiten Assenede, een dorp dat van alle gemakken is voorzien. Ook Zelzate en Sas van Gent liggen binnen handbereik. Dankzij de nabijheid van de E34, N49 en R4 bent u verzekerd van uitstekende bereikbaarheid. Het panoramische uitzicht vanuit de woonkamer en de aangrenzende akkers en polders aan de achtertuin maken deze plek uniek.

Het huis, gebouwd in 1963 en uitgebreid in 1976, heeft onlangs een grondige renovatie ondergaan. Hierbij zijn onder andere nieuwe vloeren en leidingen geplaatst, vloerverwarming geïnstalleerd en een volledig uitgeruste keuken en badkamer gerealiseerd. Een nieuw plafond in de badkamer zal binnenkort worden toegevoegd.

De woning biedt een gezellige woonkamer met open keuken, een inkomhal met trap, toilet en berging, een badkamer en een ruime wasplaats met toegang tot de tuin op de begane grond. Boven bevinden zich momenteel twee grote slaapkamers en een opbergruimte, hoewel het bouwplan drie slaapkamers voorziet. De zolder is bereikbaar via een luik.

Buiten is er voldoende parkeergelegenheid en een grote oprit die naar de tuin leidt, die nog verder kan worden aangelegd naar eigen wens. Een bijgebouw fungeert momenteel als extra woonruimte, maar kan ook perfect dienen als kantoor, hobbyruimte of buitenkeuken. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0485/321.842.

* * *

Kloosterstraat 53 - 9960 Assenede - Landelijk gelegen woning met een prachtig zicht Deze woning bevindt zich net buiten het dorp van Assenede, waar alle voorzieningen aanwezig zijn. Ook Zelzate en Sas van Gent zijn vlakbij! Een goede bereikbaarheid wordt verzekerd door de kruising van de E34, N49 en R4 op enkele kilometers van de woning. Het is de uitzonderlijk mooie landelijke ligging die deze woning zo aantrekkelijk maakt: het uitzicht vanuit de living is uitgestrekt en ongestoord, ook achteraan paalt de tuin aan akkers en nog verder is het polderuitzicht typerend hier. Het huis zelf werd gebouwd in 1963 en onderging een uitbreiding in 1976. Enkele jaren terug nog werd er een grondige renovatie verricht waarbij o.m. nieuwe vloeren en leidingen en vloerverwarming en een nieuwe volledig ingerichte keuken en badkamer werden voorzien. De badkamer wordt nog voorzien van een nieuw plafond. Naast de aangename woonkamer met open keuken is er een inkomhal met trap, toilet en berging, een badkamer en een erg handige ruime wasplaats met toegang naar de tuin aanwezig op het gelijkvloers. Boven zijn er op dit moment 2 grote slaapkamers en een opbergruimte, op het bouwplan staan er echter 3 slaapkamers getekend. De zolder is toegankelijk via een luik. Buiten is er parkeergelegenheid vooraan, er is een grote oprit naar de tuin die ook nog verder naar eigen wens kan aangelegd worden. Het bijgebouw doet vandaag dienst als een extra woonunit voor gezinsleden, maar kan perfect dienen voor een kantoor, hobbyruimte of buitenkeuken ook! Meer info: 0485/321.842

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 335.000
Kadastraal Inkomen
€ 406
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1963
Grond oppervlakte
360 m2
Bewoonbare oppervlakte
115 m2
Referentie
IQSQPMPA6J89
Makelaar Code
6773621
EPC Waarde
259 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
0002271216
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
08 Apr 2024
€335.000 / Vastgoed Alderweireldt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com