Home Te Koop Huis 9960 Assenede
Karnemelkstraat 6
Kaart

Karnemelkstraat 6

9960 Assenede Huis Te Koop
185 m² wonen
402 m² perceel
4 slaapkamers

Dit instapklare pand uit 2018, opgebouwd uit kwalitatieve materialen, voldoet aan al uw verwachtingen. Gezien de hoge kosten van bouwmaterialen tegenwoordig, is dit een unieke kans. De woning voldoet ruimschoots aan de huidige bouw- en energienormen. Het onderhoudsvriendelijke perceel van 402 m² biedt zowel binnen als buiten een rustige omgeving om te genieten. Zowel het interieur als het exterieur zijn tot in de kleinste details verzorgd, met inbegrip van een opbouwzwembad, buitenkeuken en lounge voor de warme zomermaanden.

De lichtovergoten leefruimte, ruime landelijke keuken en groot dakterras zijn de hoogtepunten van deze woning. Bovendien beschikt het huis over drie volwaardige slaapkamers, waarvan twee toegang hebben tot het dakterras, en een tweede verdieping die kan worden gebruikt als extra slaapkamer of mancave.

Het pand ligt in een rustige, nieuwe doodlopende wijk in Assenede en is perfect afgewerkt en onderhouden. Enkele van de vele voordelen zijn de ruime oprit, onderhoudsvriendelijke tuin met kunstgras, energiezuinigheid (E-peil 33 en ventilatiesysteem C), een bewoonbare oppervlakte van 185 m² met volledig afgewerkte zolderverdieping, vier slaapkamers, een inpandige garage en twee parkeerplaatsen aan de voorkant.

De indeling van het huis omvat een inkomhal met ingebouwde kasten en gastentoilet, een zeer ruime en lichte woonkamer, een praktische landelijke keuken, een inpandige garage met sectionaalpoort, drie ruime slaapkamers, een badkamer met bad en inloopdouche en een vaste trap naar de volledig afgewerkte zolderverdieping.

Voor meer informatie of een bezichtiging, neem contact op met Mathias op 0473 818 517!

* * *

Karnemelkstraat 6 - 9960 Assenede - Dit 100% instapklaar pand (2018) zal voldoen aan al uw wensen en noden. Het is opgebouwd uit zeer KWALITEITSVOLLE materialen waarbij kost noch moeite werd bespaard ! In huidige tijden waarbij bouwmaterialen zeer duur zijn is het niet evident om dit te bouwen. Deze woning dateert van 2018 en voldoet dus veruit aan de hedendaagse bouw- en energienormen. Op dit mooi onderhoudsvriendelijk aangelegde perceel van 402 m² kan je zowel binnen als buiten heerlijk vertoeven en genieten van de rust! Niet enkel binnenin maar ook buiten werd alles tot in het kleinste detail behandeld! Zo vind je er nog een opbouwzwembad, buitenkeuken en lounge om volop te genieten gedurende de warme zomers, deze zijn bovendien inbegrepen in deze verkoop. De lichtrijke leefruimte en de ruime landelijke keuken en een ruim dakterras op de verdieping zijn hier de absolute troeven ! De 3 volwaardige slaapkamers, waarvan 2 toegang bieden tot het ruime dakterras, en de 2de verdieping die kan dienen als extra slaapkamer, of zoals nu: een mancave, zijn hier de kers op de taart! Dit is een buitenkans - Het pand kan aangekocht worden onder de 3% registratierechten !

Troeven:
• TOPligging in rustige nieuwe doodlopende wijk te Assenede !
• Perfect tot in de puntjes afgewerkt en steeds zeer goed onderhouden !
• Ruime oprit en de perfecte aangelegde en onderhoudsvriendelijke tuin met kunstgras (2023) !
• Energiezuinig: E-peil 33 en Ventilatiesysteem C
• Inclusief opbouwzwembad, buitenkeuken, lounge en elektrische toegangspoort !
• 185 m² aan bewoonbare oppervlakte met volledig afgewerkte zolderverdieping
• 4 slaapkamers
• Inpandige garage + 2 staanplaatsen vooraan
• VERBRUIK MOMENTEEL = 0 EURO !!

Indeling: Inkomhal met ingemaakte kasten en gastentoilet, zeer ruime en lichtrijke leefruimte, landelijke praktische keuken, inpandige garage met sectionaalpoort. Eerste verdieping: 3 RUIME slaapkamers, badkamer met bad en inloopdouche, vaste trap naar de zolderverdieping die volledig afgewerkt is !

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 559.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2018
Grond oppervlakte
402 m2
Bewoonbare oppervlakte
185 m2
Referentie
GQVSZU3XDUDQ
Makelaar Code
TKkarnemelkstraat 6
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
08 Apr 2024
€559.000 / TDM Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com