Home Te Koop Huis 9968 Assenede
Kraaigemstraat 15
Kaart

Kraaigemstraat 15

9968 Assenede Huis Te Koop
149 m² wonen
228 m² perceel
2 slaapkamers

Ben je op zoek naar een huis met een bijzondere charme? Overweeg dan deze prachtige, te renoveren woning. De woning beschikt over een eigen oprit en vrijstaande garage, waardoor je genoeg parkeerplaats en ruimte hebt.

Op de begane grond bevindt zich een knusse keuken, een comfortabele woonkamer, een badkamer en een ruime veranda. Perfect om te genieten van het natuurlijke licht en het fraaie uitzicht op de tuin.

Op de eerste verdieping kan je twee slaapkamers vinden, die je volledig naar eigen smaak kunt inrichten.

Transformeer dit huis tot je droomhuis door het de renovatie te geven die het verdient. Grijp deze kans om een indeling te creëren die perfect aansluit bij jouw levensstijl.

Bij interesse, contacteer Nick op 0472/78.57.67 of via nick@cornelis-partners.be voor een rondleiding en ontdek het potentieel dat dit pand heeft.

Let wel, er geldt een renovatieverplichting: binnen vijf jaar na aankoop moet het EPC minimaal label D halen. Dit pand komt mogelijk in aanmerking voor een ingrijpende energetische renovatie, waarbij je kan kopen aan 1% registratierechten. Voor meer informatie verwijzen we je naar www.mijnverbouwpremie.be of neem contact met ons op.

* * *

Kraaigemstraat 15 - 9968 Assenede - Op zoek naar een woning met karakter? Dan is deze mooie te renoveren woning misschien de ideale keuze voor jou. Met een eigen oprit en vrijstaande garage biedt deze woning niet alleen parkeergelegenheid, maar ook alle ruimte die je nodig hebt. Op het gelijkvloers vind je een gezellige keuken, een comfortabele woonkamer, een badkamer en een ruime veranda. Ideaal om te genieten van natuurlijk licht en een mooi uitzicht op de tuin. Op het eerste verdiep zijn er twee slaapkamers aanwezig. Deze bieden verschillende mogelijkheden om naar eigen wens in te richten. Maak van deze woning jouw droomhuis en geef het de renovatie die het verdient. Pak je kans om de ideale indeling te creëren die bij jouw levensstijl past. Interesse? Neem contact op met Nick 0472/78.57.67 of nick@cornelis-partners.be voor een bezichtiging en ontdek al het potentieel dat deze woning te bieden heeft. Renovatieverplichting van toepassing: binnen vijf jaar na aankoop moet het EPC min. label D halen. Dit pand kan in aanmerking komen voor een ingrijpende energetische renovatie waarbij u kan kopen aan 1 % registratierechten. Contacteer ons voor bijkomende info of check www.mijnverbouwpremie.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 225.000
Kadastraal Inkomen
€ 468
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1964
Grond oppervlakte
228 m2
Bewoonbare oppervlakte
149 m2
Referentie
X0B44PEEQX2N
EPC Waarde
975 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
15 Dec 2023
€225.000 / Cornelis & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com