Home Te Koop Huis 9800 Astene
Cederlaan 20
Kaart

Cederlaan 20

9800 Astene Huis Te Koop
350 m² wonen
1423 m² perceel
7 slaapkamers

Deze prachtig vernieuwde villa, gelegen in het rustige en groene Astene, biedt een ideale woonplek voor wie op zoek is naar een combinatie van bereikbaarheid en rust. De woning ligt slechts op 5 minuten afstand van de E17 en heeft scholen en winkels binnen handbereik.

Het huis zelf, dat in 2016 volledig is opgeknapt, beschikt over tal van faciliteiten. Op de begane grond vind je een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een ruime, lichte woonkamer, een grote volledig uitgeruste keuken, een dubbele garage, twee badkamers en vier slaapkamers. Drie van deze slaapkamers hebben directe toegang tot een badkamer en één ervan wordt momenteel als kantoorruimte gebruikt. Vanuit de woonkamer, de keuken en de hoofdslaapkamer heb je een prachtig uitzicht op de tuin.

De eerste verdieping biedt plaats aan drie extra kamers, waarvan één als slaapkamer, één als kantoor en één als zit- of tv-ruimte wordt gebruikt. Daarnaast is er ook een speelkamer en een zolder.

De tuin is gericht op het zuiden en heeft 200m² aan terrassen, wat het een aangename plek maakt om op elk moment van de dag te vertoeven. Extra voordelen van deze woning zijn onder andere een EPC B-149 label dankzij de volledige isolatie, 20 zonnepanelen met thuisbatterij, een kelder en kruipkelder, een regenwaterput en septische put, centrale verwarming op gas, kwalitatieve materialen door het hele huis en authentieke elementen zoals balken.

Neem snel contact op met Bart op het nummer 09/274 15 58 om een bezoek te plannen.

* * *

Cederlaan 20 - 9800 Astene - Deze villa is gelegen in Astene in een rustige residentiële wijk en is omgeven door het groen. De villa ligt op slechts 5min van de E17. Ook verschillende scholen en winkels liggen op slechts enkele kilometers van de woning. Kortom een ideale locatie voor wie graag alles dichtbij heeft, een goede bereikbaarheid wil en omgeven wil zijn door een rustige en groene omgeving. De woning die in 2016 van kop tot teen werd vernieuwd beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een ruime lichtrijke living met aansluitend een grote volledig uitgeruste keuken, een dubbele garage, 2 badkamers en 4 slaapkamers waarvan er 3 een directe toegang hebben tot een badkamer. 1 van deze slaapkamers wordt momenteel als bureau gebruikt. Vanuit de living, de keuken en de masterbedroom heeft u een prachtig zicht op de tuin. De 1ste verdieping biedt plaats aan 3 slaapkamers, waarvan er 1 als slaapkamer wordt gebruikt, 1 als bureau en 1 als zithoek/TV ruimte. Verder heb je ook nog een speelkamer en een zolder op dit verdiep. De woning beschikt over een zongerichte tuin met 200m² aan terrassen waar het op elk moment van de dag aangenaam vertoeven is. Extra troeven:
- EPC B-149: volledig geïsoleerd
- 20 zonnepanelen + thuisbatterij
- Kelder en kruipkelder
- Regenput en septische put
- CV op gas
- Kwalitatieve materialen in de hele woning
- Authentieke elementen zoals balken,… Wees er snel bij en contacteer Bart op het nummer 09/274 15 58 voor het inplannen van een bezoek.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 990.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.782
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1978
Grond oppervlakte
1423 m2
Bewoonbare oppervlakte
350 m2
Referentie
QASWOPLM9S-I
EPC Waarde
149 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
parkgebied
Overstromingsgebied
In aanvraag
Prijs Geschiedenis
15 Mar 2024
€990.000 / Cornelis & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com