Home Huis 9800 Astene
Beekstraat 1
Kaart

Beekstraat 1

9800 Astene Huis
360 m² wonen
1054 m² perceel
3 slaapkamers
€749.000

Ontdek deze prachtige en comfortabele villa in het idyllische Astene, gelegen op een royaal perceel van 1054 m². Bij aankomst word je verwelkomd door een uitgestrekte tuin die naar het zuidoosten gericht is. De villa zelf straalt ruimte en gastvrijheid uit, met een bovenverdieping die momenteel dient als groot kantoor, ideaal voor thuiswerk. Deze verdieping kan echter ook worden omgevormd tot twee slaapkamers en een loft (70% voltooid) met een badkamer en slaapkamer. Of je nu extra slaapkamers, een fitnessruimte of een hobbykamer wilt, alles is mogelijk in deze veelzijdige woning. Daarnaast biedt de villa ook interessante investeringsmogelijkheden, zoals een AirBnB, of kan het perfect dienen als een kangeroe- of zorgwoning. Kortom, deze villa in Astene is niet zomaar een huis, maar een kans om je levensstijl op maat te maken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Mis deze kans niet!

* * *

Beekstraat 1 - 9800 Astene - Welkom in deze prachtige villa vol comfort en veelzijdigheid in het idyllische Astene.
Gelegen op een royaal perceel van 1054 m², wordt u bij aankomst reeds begroet door een uitgestrekte, zuidoost gerichte tuin.
De villa zelf is heel ruim en uitnodigend en biedt een comfortabele accommodatie. De bovenverdieping is op heden een grote bureau, ideaal voor wie vanuit huis werkt. Verder kan deze bovenverdieping worden opgesplitst tot twee slaapkamers en een loft (70% afgewerkt) met badkamer en slaapkamer.
De mogelijkheden zijn eindeloos: of u nu extra slaapkamers, een fitnessruimte of een hobbykamer wilt toevoegen, alles is mogelijk.
Bovendien biedt deze villa ook interessante investeringsmogelijkheden, zoals een AirBnB, maar kan deze villa ook perfect worden ingericht als een kangeroe- of zorgwoning.
Kortom, deze villa in Astene is veel meer dan een huis; het is een kans om uw levensstijl op maat te maken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen via 09/380 09 74 of via info@excellent-vastgoed.be . Deze kans mag u niet missen!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 749.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.435
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1978
Grond oppervlakte
1054 m2
Bewoonbare oppervlakte
360 m2
Referentie
T9U76IY4VLZW
Makelaar Code
4097
EPC Waarde
251 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240316-0003149827-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€749.000 / Excellent Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com