Home Huis 7800 Ath
Rue Robert Delange 7
Kaart

Rue Robert Delange 7

7800 Ath Huis
155 m² wonen
925 m² perceel
3 slaapkamers
€285.000

Ontdek deze charmante villa, een groene oase vlakbij de levendige stad Ath. Na een recente renovatie in 2021 biedt dit huis u de kans om de laatste details naar uw eigen voorkeur in te vullen. Omringd door een natuurlijke omgeving, kunt u hier volop genieten van rust en sereniteit.

De woning heeft al diverse verbeteringen ondergaan, zoals een nieuwe badkamer, een moderne keuken en nieuwe tegels die een hedendaagse touch geven aan het interieur. Dankzij de nabijheid van de A8 autosnelweg en een treinstation, bent u goed verbonden met zowel de stad als verdere bestemmingen. Hierdoor kunt u genieten van zowel landelijke rust als stedelijk gemak.

Op de begane grond vindt u een gastvrije woonruimte, gezellige eetkamer, moderne badkamer, praktische wasruimte, goed uitgeruste keuken en aantrekkelijk terras. Deze ruimtes zijn ideaal om te ontspannen, gasten te ontvangen en te genieten van het buitenleven. Op de eerste verdieping bevinden zich drie comfortabele kamers, perfect voor gezinsleven of gastenverblijf. Een apart toilet en een prettige hal voegen een vleugje elegantie toe aan deze verdieping.

Een extra pluspunt is de volledig onderkelderde ruimte, die veelzijdig in te zetten is.

Voor meer informatie of een bezichtiging, neem contact op met Jordi op 0477/32.61.53.

* * *

Rue Robert Delange 7 - 7800 Ath - Welkom bij deze betoverende villa, een oase van groen gelegen op een steenworp afstand van de bruisende stad Ath. Met een recente renovatie in 2021, biedt deze woning u de unieke kans om de laatste afwerkingen naar eigen smaak te voltooien.
Genesteld in een groen paradijs, kunt u hier volop genieten van de rust en sereniteit van de natuur.
Deze villa heeft al enkele opvallende verbeteringen ondergaan, waaronder een nieuwe badkamer, een moderne keuken en nieuwe tegels die een eigentijdse uitstraling toevoegen aan het geheel.
Dankzij de nabijheid van de autosnelweg A8 en een treinstation, bent u verbonden met zowel de stad als verre bestemmingen. Een ideale locatie voor wie het beste van beide werelden wil ervaren - rustige landelijke charme en het gemak van stedelijke voorzieningen.
Op het gelijkvloers wacht u een uitnodigende leefruimte, een gezellige eetkamer, een moderne badkamer, een handige wasplaats, een goed uitgeruste keuken en een aantrekkelijk terras. De ideale plekken om te ontspannen, te entertainen en te genieten van het buitenleven. Op de eerste verdieping vinden we drie comfortabele kamers, ideaal voor het gezinsleven of het ontvangen van gasten. Een apart toilet en een aangename hal completeren deze verdieping met een vleugje verfijning.
Een extra troef van deze villa is de volledig onderkelderde ruimte. Deze veelzijdige kelder biedt een overvloed aan mogelijkheden.

Meer info? Een bezoek? Bel Jordi 0477/32.61.53

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 285.000
Kadastraal Inkomen
€ 793
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1963
Grond oppervlakte
925 m2
Bewoonbare oppervlakte
155 m2
Referentie
90GOTZI2A29H
EPC Waarde
261 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
In aanvraag
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€285.000 / Cornelis & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com