Home Te Koop Huis 3404 Attenhoven
Jonker Janlaan 56
Kaart

Jonker Janlaan 56

3404 Attenhoven Huis Te Koop
1049 m² perceel
1 slaapkamers

Gelegen in Attenhoven, aan de Jonker Janlaan nr. 56, biedt deze rustieke gezinswoning de ideale combinatie van landelijke rust en uitstekende bereikbaarheid. Met zowel de E40 als het station van Landen dichtbij, evenals diverse voorzieningen zoals scholen, winkels en supermarkten, is het een locatie met alle gemakken binnen handbereik. Extra bonus: er is een bushalte recht voor de deur.

Betreedt de woning en word verwelkomd door zijn charmante, authentieke stijl. De inkomhal leidt naar de open woonruimte met gashaard, waar u gezellig kunt samenzijn met het gezin. De woonkamer heeft een mezzanine bureau en een kelder die ideaal kan dienen als wijnopslag. Geniet in de keuken van een prachtig uitzicht op de tuin en maak gebruik van een badkamer met toilet op de begane grond. Een mooi afgewerkte houten trap leidt naar de eerste verdieping waar zich de nachthal en drie slaapkamers bevinden, waarvan één is uitgerust met airconditioning.

De garage fungeert ook als technische ruimte en de woning is voorzien van 16 zonnepanelen, wat resulteert in een EPC-score van 391 kWh/m² per jaar.

De woning beschikt over een prachtige tuin, perfect om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op omliggende velden - één van de grootste troeven van deze woning.

Geïnteresseerd in deze prachtige, authentieke woning in een groene omgeving? Neem dan contact op via simon@geel-blauw.be – 0495 56 97 41 – 011 70 29 70.

* * *

Jonker Janlaan 56 - 3404 Attenhoven - Landelijk gelegen rustieke gezinswoning

De woning is gelegen te Attenhoven, in de Jonker Janlaan met het nummer 56. Dit is de ideale woning voor wie op zoek is naar een rustige omgeving met een uitstekende bereikbaarheid. Zowel de E40 als het station van Landen bevinden zich vlakbij de woning, alsook tal van voorzieningen zoals scholen, winkels en supermarkten. Een groot voordeel is dat er een bushalte vlak voor de deur is.

Wanneer we binnentreden in de woning valt ons meteen de authentieke stijl op. Via de inkomhal komen we terecht in de open leefruimte, hier kan je gezellig met het gezin aan de gashaard zitten. In de leefruimte is er een soort van mezzanine bureau voorzien. Onder deze ruimte bevindt zich een kelder die perfect kan dienen als wijnkelder. Als we doorgaan vinden we de keuken met een prachtig uitzicht op de tuin. Verder vinden we op het gelijkvloers nog de badkamer met toilet. Via de mooie natuurhouten trap gaan we naar de eerste verdieping. Hier vinden we de nachthal en 3 slaapkamers. 1 slaapkamer is uitgerust met airconditioning.

Er is een garage die tevens dienst doet al technische ruimte. De woning beschikt over 16 zonnepanelen. Hierdoor is de EPC-score 391 kWh/m² jaar.

Tenslotte de tuin, één van de grootste troeven van deze woning. Hier kan u heerlijk vertoeven met uitzicht op de omliggende velden. Perfect om tot rust te komen en te genieten van de natuur.

Heeft u interesse in deze mooie authentieke woning midden in het groen, aarzel dan niet om contact op te nemen via simon@geel-blauw.be – 0495 56 97 41 – 011 70 29 70

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 340.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1049 m2
Referentie
5FYQ879C26N4
Makelaar Code
2112
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Aug 2022
€340.000 / Geel-Blauw Immobilien
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com