Home Te Koop Huis 3384 Attenrode
Butschovestraat
Kaart

Butschovestraat

3384 Attenrode Huis Te Koop
400 m² wonen
5680 m² perceel
4 slaapkamers

In het groene en heuvelachtige Hageland vind je deze charmante, gerestaureerde boerderij. Gesitueerd op een indrukwekkend perceel van 5680 m², biedt deze woning een harmonieuze mix van comfort en natuurlijke schoonheid.

Via het sierlijke ijzeren hek beland je in de naar het zuidoosten gerichte binnentuin. De entree, geaccentueerd door lichte kerkdallen, leidt je naar de vestiaire en een gastentoilet. In het voorste gedeelte van de woning vind je een functioneel kantoor of atelier. Wandel verder door naar de gezellige woonkamer, compleet met klassieke rode keramische tegels, en grenzend aan een uitnodigende bibliotheek.

De volledig ingerichte woonkeuken, uitgerust met een Smeg gasfornuis, inbouwvaatwasser en afgewerkt met massief eiken vloer, is een echte blikvanger. Daarnaast is er een handige voorraadkamer en directe toegang tot een van de terrassen. De praktische berging bevat ingebouwde kasten, aansluitingen voor wasmachine en droger en huisvest de CV gasketel.

Neem de prachtige eiken trap naar de eerste verdieping en ontdek de ruime overloop die ruimte biedt voor een zithoek. De master slaapkamer, met een adembenemend uitzicht op de glooiende tuin, is hier gelegen. Daarnaast is er een grote badkamer, voorzien van dubbele wastafels, toilet en ligbad. Aan de voorzijde bevinden zich nog drie grote kamers, elk voorzien van een wastafel en/of aparte douche.

Enkele bijzonderheden van deze woning zijn onder andere de prachtig omheinde tuin, een dubbele garage met automatische deuren, een nieuwe gasketel, rust en ruimte, de mogelijkheid om zes slaapkamers te creëren in plaats van vier en de potentie om te dienen als een charmante B&B. Extra grond kan eventueel bijgekocht of gehuurd worden. Met een energieprestatiecertificaat score B, combineert deze boerderij comfort met duurzaamheid.

* * *

Butschovestraat - 3384 Attenrode - Gelegen in het groen en glooiend Hageland bevindt zich deze supergezellige gerenoveerde hoeve op een prachtig stuk grond van 5680 m2.

Indeling:
Gelijkvloers:
Het sierijzerenhek wordt open gedaan en we staan op de Zuid-Oost gerichte binnentuin van het eigendom. De lichtgemaakte inkomhal op kerkdallen is direct een mooie binnenkomer. Vestiaire en gastentoilet zijn hier aanwezig. Vooraan de woning is het kantoor/atelier en als we de andere kant oplopen, komen we in de sfeervolle living op typisch keramische rode tegels met aansluitend de gezellige bibliotheek. Verder wandelen we naar de volledig ingerichte woonkeuken op voleiken parket met Smeg gasfornuis, ingebouwde vaatwasser etc...aangrenzend nog een voorraadkamer. Via de keuken zouden we meteen op één van de terrassen kunnen vertoeven maar we gaan nog even verder kijken in deze landelijke woning. Fijne berging met ingemaakte kasten en verder aansluiting voor wasmachine en droogkast alsook de opstelling van de CV gasketel.

Eerste verdieping:
Via de mooie eiken trap komen we op de eerste verdieping. De overloop biedt plaats voor een zithoek en de masterbedroom komt hierop uit. Deze laatste heeft een adembenemend zicht op de tuin dewelke een beetje glooiend naar boven gaat.
De grote badkamer op parket heeft een dubbele lavabo in meubel, wc en ligbad.
Aan de voorzijde zijn er nog 3 grote kamers met telkens een lavabo en/ of aparte douche.

Bijzonderheden:
-prachtig gelegen omheinde tuin
-dubbele garage met automatische poorten
-nieuwe gasketel
-EPC score B
-rust en ruimte
-gemakkelijk 6 slaapkamers i.p.v 4 slaapkamers
-potentieel voor leuke B&B
-eventueel grond bij aan te kopen of te huren

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 865.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1974
Grond oppervlakte
5680 m2
Bewoonbare oppervlakte
400 m2
Referentie
8AV77ID69163
Makelaar Code
97
EPC Waarde
197 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Apr 2024
€865.000 / Hippisch Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com