Kaart

6790 Aubange Huis Te Koop
159 m² wonen
429 m² perceel

Deze nieuwe woning met 4 slaapkamers op een perceel van 4a30, gelegen in een rustige gezinsbuurt aan een doodlopende straat, wordt u aangeboden door ERA TOPIMMO. De woning bevindt zich in een serene en groene omgeving. De locatie is ideaal: op slechts 10 minuten van Aubange/Athus, 15 minuten van de Luxemburgse en Franse grens en vlakbij winkels en diensten in omliggende steden. Ook zijn er goede verbindingen naar grote snelwegen.

Het gelijkvloers bestaat uit een garage, wasruimte, hal, toilet, ruime woonkamer, keuken, terras en tuin. Op de eerste verdieping bevindt zich een multifunctionele ruimte (geschikt als kantoor, speelruimte, enz.), vier royale slaapkamers en een badkamer uitgerust met een bad, douche, dubbele wastafel en toilet. Er is ook een kelder beschikbaar.

Technische kenmerken van het huis omvatten een kunstleien dak, isolerende gevels, PVC ramen met dubbel glas, enkele stroom VMC, elektriciteit volgens de normen met twee-uurs meter, een regenwater tank met hydrofoor en centrale stookolieverwarming met vloerverwarming.

Dit is de perfecte woning voor een gezin dat comfort, licht en ruimte in een rustige omgeving wenst. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik!
De verkoop valt onder het BTW-regime van 21%. De gepubliceerde prijs dient als onderhandelingsbasis en is niet bindend voor de verkoper. Alle verstrekte informatie is indicatief en zonder contractuele verplichting. Bezichtigingen zijn op afspraak en in aanwezigheid van TOPIMMO.

* * *

ERA TOPIMMO biedt deze nieuwbouw van 4 slaapkamers op 4a30 grond gelegen in een residentiële gezinswijk bediend door een doodlopende straat. Rustige en groene omgeving.
Ideale ligging: 10 min van Aubange/Athus, 15 min van de Luxemburgse en Franse grens, onmiddellijke nabijheid van voorzieningen en diensten in nabijgelegen steden. Gemakkelijke toegang tot de belangrijkste snelwegen.
Op de begane grond: garage, wasruimte, hal, toilet en grote woonkamer, keuken, terras en tuin.
Boven: multifunctionele ruimte (kantoor, speelzaal, enz.), 4 ruime slaapkamers, badkamer (bad, douche, dubbele wastafel, toilet). Een kelder.
Technische details: kunstleien dak. Isolerende gevels. PVC ramen met dubbele beglazing. Enkele stroom VMC. Elektriciteit in overeenstemming met de voorschriften en twee-uurs meter. Regenwatertank met hydrofoor. Centrale verwarming op stookolie, vloerverwarming.
Dit huis is de perfecte plek voor een gezin dat wil profiteren van comfort, licht en ruimte in een rustige en vredige omgeving dicht bij alles!
Verkoop onder het BTW-regime van 21%.
De aangekondigde prijs is een basis voor onderhandeling die de verkoper niet bindt. De verstrekte informatie is indicatief en niet contractueel. Bezichtiging op afspraak in aanwezigheid van TOPIMMO.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 425.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
429 m2
Bewoonbare oppervlakte
159 m2
Referentie
O3A9S-GGBOVL
EPC Waarde
73 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
RWPEB-124001
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
La zone d'habitat à caractère rural
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Jan 2024
€425.000 / Topimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com