Kaart

8580 Avelgem Huis
184 m² wonen
1.205 m² perceel
3 slaapkamers
€195.000

Op zoek naar een charmante woning in Avelgem? Deze ruime gezinswoning met 3 slaapkamers en een royale tuin van 1205 m² op een toplocatie is zeker het overwegen waard.

Het lichte karakter van de woonkamer is een echte blikvanger, vooral dankzij de houtkachel en de recent vervangen ramen. Een afzonderlijke keuken biedt een prachtig uitzicht op de tuin. Op de begane grond vindt u ook een comfortabele slaapkamer en een badkamer.

De woning heeft een vaste trap naar de eerste verdieping, waar je nog twee ruime slaapkamers vindt, met mogelijkheid om extra kamers te creëren. Eveneens werd het dak recentelijk gedeeltelijk geïsoleerd waardoor warmteverlies beperkt blijft. De zolder, bereikbaar via een luik, biedt extra opslagruimte.

Aan bergruimte geen gebrek in deze woning, dankzij de inpandige garage met een pas gerenoveerde sectionale poort en extra opslagruimte. Daarnaast is er een royale privé-oprit waar parkeren nooit een probleem is.

Een droge kelder van maar liefst 22,40 m² is een extra pluspunt voor wie veel bergruimte nodig heeft.

Buiten geniet je van een diepe, groene tuin, die ook bereikbaar is via een handige zij-ingang. Een ideale plaats om te ontspannen na een drukke dag.

Met zoveel potentieel is deze woning een echte must-see voor wie op zoek is naar een ruim en gezellig huis. Mis deze kans niet en plan snel je bezoek!

Energieprestatiecertificaat: 536,00 kWh/m² jaar UC: 3168418
REF: SD/24050/K

* * *

Op zoek naar een aangename woning op toplocatie in Avelgem met 3 slaapkamers, uitweg en ruime tuin (1205 m²)? Geschikt voor gezinnen met kinderen!

Deze deels vernieuwde woning omvat een inkomhal, lichtrijke woonkamer verwarmd via centrale verwarming en houtkachel met recent vernieuwde raamwerken en aansluitend aparte keuken met zicht op de tuin.

Verder is er 1 volwaardige slaapkamer op het gelijkvloers met badkamer. Via een vaste traphal is er de toegang tot de verdieping met indeling van 2 ruime slaapkamers en mogelijkheid tot extra slaapkamers! Het dak werd deels recent geïsoleerd. Zolderruimte is te bereiken via zolderluik.

Op het gelijkvloers is er surplus een inpandige garageruimte met recent vernieuwde sectionale poort met aansluitend extra opbergruimte. Surplus ruime privé-oprit voorzien. Aan parkeerplaatsen geen gebrek!

Extra troef: droge kelderberging van maar liefst 22,40 m²!

Achteraan is er de gezellige diepuitgestrekte tuin die ook te bereiken is via de praktische zij-uitweg! Gezellig vertoeven hier.

Deze woning biedt veel potentieel en is een echte aanrader voor wie op zoek is naar een ruime woning.

PLAN SNEL JOUW BEZOEK IN!

EPC: 536,00 kWh/(m² jaar) UC: 3168418
REF: SD/24050/K

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 195.000
Kadastraal Inkomen
€ 800
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1965
Grond oppervlakte
1.205 m2
Bewoonbare oppervlakte
184 m2
Referentie
INT9L75SZ-MR
Makelaar Code
SD/24050/K
EPC Waarde
536 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20240310-0003168418-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€195.000 / Resida
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com