Home Te Koop Huis 8580 Avelgem
Doorniksesteenweg 356C



immo Kaart

Doorniksesteenweg 356C B-8580 Avelgem

Huis Te Koop in Avelgem
219 m² wonen
146 m² perceel

Doorniksesteenweg 356C - 8580 Avelgem - Kom dit nieuwbouwproject vrijblijvend bezoeken op zaterdag 6 april 2024 tussen 10u en 12u.

Charmante ruime woning in een rustige en groene omgeving.
Deze charmante woning is gelegen op de weg naar centrum Avelgem, met achterliggend de scheldemeersen. Met zijn gunstige ligging en kwalitatieve materialen, biedt deze woning een uitstekende kans voor wie op zoek is naar een gezellige en comfortabele woonplek.
Met een bewoonbare oppervlakte van 219m² biedt deze woning voldoende ruimte om heel comfortabel te kunnen leven en te genieten van de omgeving.
De woning zal volledig aan de normen van vandaag gebouwd worden. Warmtepomp, vloerverwarming, ventilatie, ... . Dit alles zal resulteren in een EPC met A-label. Deze zaken zorgen voor modern comfort en gemak in het dagelijks leven. Bovendien is er een volledig vernieuwde badkamer met een inloopdouche en een ligbad. Achter de badkamer bevindt zich een ruime dressing, waardoor u uw kleding en accessoires georganiseerd en binnen handbereik kunt houden.
De woning bestaat beneden uit een ruime leefkeuken met eetplaats, een grote leefruimte en toilet. Boven bevinden zich de 3 ruime slaapkamers en badkamer met inloopdouche en ligbad. Het leuke aan het concept is dat de ruimte boven de living open blijft. Dit creëert direct een zee aan ruimte. Bovendien is er nog een zolder waar ook nog een slaapkamer zou kunnen van gemaakt worden.
Achteraan is de gezellige stadstuin aanwezig. Buiten is er ook een staanplaats en (fietsen)berging voorzien.
Kortom, deze gezellige woning biedt een ideale combinatie van rust, groen en modern comfort. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en een bezichtiging te regelen. Ontdek zelf de mogelijkheden en charme van deze woning en maak uw droom van een ideale woonomgeving werkelijkheid.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 425.078
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
146 m2
Bewoonbare oppervlakte
219 m2
Referentie
8Y7J7P1GXT3L
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€425.078 / ERA Becue
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com