Home Te Koop Huis 3128 Baal
Remerstraat 18-D
Kaart

Remerstraat 18-D

3128 Baal Huis Te Koop
230 m² wonen
1279 m² perceel
4 slaapkamers

Remerstraat 18-D - 3128 Baal - Moderne villa met 4 slaapkamers op een perceel van 1279m²
Deze prachtige villa in Baal is in 2019 gebouwd en biedt alle luxe en comfort die je maar kunt wensen. Met een perceeloppervlakte van 1279 m² en een bewoonbare oppervlakte van 230 m² is er meer dan genoeg ruimte voor het hele gezin. De woning beschikt over 4 slaapkamers en 2 badkamers, waardoor iedereen zijn eigen plekje heeft.

De EPC-waarde van slechts 9 en het energielabel A zorgen ervoor dat deze woning niet alleen mooi is, maar ook nog eens energiezuinig. De tuin rondom de villa biedt veel privacy en is ideaal om te genieten van de zon of om gezellig samen te komen met vrienden en familie.

Indeling

U betreedt de inkomhal van de villa met gastentoilet en wordt onmiddellijk verrast door het licht in de leefruimte. Dit geeft onmiddellijk de speelse en doordachte indeling van deze villa weer. Links van de inkomhal betreedt u de leefkeuken met centraal een grote eetplaats. De keuken is uitgerust met alle moderne toestellen waaronder een vuur, 2 ovens en koelkast. Vanuit de keuken toegang tot de praktische bergplaats/achterinkom, alsook met grote spoelbak en inbouwkasten.

De gehele leefruimte op het gelijkvloers staat met elkaar in verbinding. Zo hebt u naast de leefkeuken met eetplaats, de gezellige zithoek met zicht over de tuin.

De trap naar de bovenverdieping vertrekt vanuit de leefruimte en komt uit op de overloop met apart toilet. De masterbedroom heeft een aanpalende badkamer voorzien van vrijstaand ligbad en wastafel. Verder op deze verdieping treft u nog twee slaapkamers, dewelke samen een douchekamer met wastafel delen.

Op de 2de verdieping treffen de tevens een vierde slaapkamer en een ruime zolderkamer die perfect geschikt is als bergruimte.

Tuin

Buitenleven ten top! Via een grote schuifraam vanuit de keuken hebt u toegang tot het terras met verwarmd buitenzwembad. Dit alles is omgeven door een mooi aangelegde tuin met een prachtig open zicht.

Kortom, deze woning is een droom voor wie op zoek is naar een ruime, energiezuinige villa met een prachtige tuin in een rustige en groene omgeving.

Bijzonderheden:
- Perfect onderhouden villa, gebouwd in 2019
- Verwarmd buitenzwembad
- Zonnepanelen
- Zeer gunstig E-peil van 9
- Droomvilla voor de levensgenieter!
Documenten Indelingsplan

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 895.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2019
Grond oppervlakte
1279 m2
Bewoonbare oppervlakte
230 m2
Referentie
RL4K9RMANURZ
Makelaar Code
09/2626
EPC Waarde
9 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
24109omv2019047615ep15119a001d01sd001
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
04 Feb 2024
€895.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com