Kaart

3128 Baal Huis Te Koop
200 m² wonen
700 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze ruime en energiezuinige nieuwbouwwoning te Baal, een BEN-woning voorzien van de nieuwste energiebesparende systemen. De woning, met een potentiële vierde slaapkamer, beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers, elk uitgerust met moderne voorzieningen zoals een ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo's. De eigentijdse afwerking en natuurlijke lichtinval in de grote woon- en eetkamer voegen extra charme toe aan de woning. Op een perceel van 700m² geniet je ook van de nabijheid van scholen, winkels en openbaar vervoer.

De indeling op het gelijkvloers omvat een inkom, toilet, bureau of extra slaapkamer, woon-eetkamer, keuken (nog in te richten), bergruimte met toegang tot de tuin, technische ruimte en een ruim zonnig terras. Het verdiep bevat een nachthal, drie slaapkamers, twee badkamers en een groot dakterras.

Bijkomende voordelen zijn de aanwezigheid van een bodemwater-warmtepomp en vloerverwarming, zonnepaneelsysteem en D ventilatiesysteem, wat bijdraagt aan de energiezuinigheid van de woning. In feite is de woning zo energiezuinig dat je de eerste vijf jaar geen belastbaar kadastraal inkomen hoeft te betalen. Bovendien zijn zeer hoogwaardige materialen gebruikt in de bouw van de woning.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, neem vrijblijvend contact op via 0487/66 33 60 of mail naar ronnystorms@janssenenjanssen.be. Maak deel uit van de groene revolutie met deze energiezuinige nieuwbouwwoning!

* * *

BEN(energiezuinige) nieuwbouwwoning, 3 slaapkamers, 2 badkamers op een perceel van 700m² te Baal.
Ontdek deze ruime BEN( energiezuinig) nieuwbouwwoning, voorzien van trendy duurzame afweking en laatste nieuwe energiezuinige systemen, met 3 slaapkamers( mogelijk 4e), 2 badkamers( Badkamer met ligbad-inloopdouche-dubbele lavabo / badkamer met inloopdouche-lavabo), zeer ruime woon/eetkamer voorzien van veel natuurlijk lichtinval en zonneschijn. Gelegen op een mooi ruim perceel van 700m², scholen-winkels en openbaar vervoer in zeer nabije omgeving.
Indeling gelijkvloer: Inkom, wc, bureau/slaapkamer, woon-eetkamer, keuken( nog in te richten), berging/sas met toegang zijkant tuin, technische ruimte, ruim zonnig terras.
Indeling verdiep: Nachthal, 3 slaapkamers, 2 badkamer( Badkamer met ligbad-inloop douche-dubbele lavabo / badkamer met inloop douche-lavabo), wc, ruim dakterras.
Extras: Bodemwater-warmtepomp/ vloerverwarming. Zonnepanelen systeem. Energiezuinig, eerste 5 jaar geen belastbaar kadestraal inkomen betalen. D ventilatiesysteem. Zeer hoogwaardige materialen.
Voor meer info of vrijblijvende afspraak, bel 0487/66 33 60 of mail ronnystorms@janssenenjanssen.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 549.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
700 m2
Bewoonbare oppervlakte
200 m2
Referentie
2U93NMXC02FB
Makelaar Code
1317646
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€549.000 / Janssen en Janssen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com