Home Te Koop Huis 3128 Baal
Zuidlaan 68
Kaart

Zuidlaan 68

3128 Baal Huis Te Koop
261 m² wonen
5 slaapkamers

Als u op zoek bent naar een moderne, energiezuineige en prachtig afgewerkte villa, dan is dit uw kans. Deze luxe woning, gebouwd in 2020 met de nieuwste technieken, is echt een parel op de vastgoedmarkt.

Deze villa heeft een bijzonder laag E-peil van slechts 7 (13 kWh/m2) dankzij het gebruik van onder andere vloerverwarming, warmtepomp, ventilatie D en zonnepanelen. Dit betekent niet alleen dat u enorm kunt besparen op uw energierekening, maar ook dat u tot 2025 vrijgesteld bent van onroerende voorheffing.

Het huis is klaar om direct in te trekken en is prachtig afgewerkt. Het staat op een ruim perceel van circa 8 are en als kers op de taart heeft het ook een prachtig zwembad, compleet met een bijpassend poolhouse in de tuin. De tuin geniet van een ideale westelijke oriëntatie, zodat u maximaal van de zon kunt genieten.

Wat betreft de indeling van het huis; Op het gelijkvloers vindt u de inkomhal met gastentoilet en vestiaire, alsook de ruime leefruimte met open keuken (voorzien van SMEG en AEG apparatuur) en een berging. Er is zelfs een polyvalente ruimte naast de berging, perfect voor freelancers, thuiskantoor of zelfs als een apart woongedeelte. Deze ruimte kan ook worden gebruikt als slaapkamer of kantoor. Via een vaste trap is er toegang tot een extra kamer waar eventueel een tweede badkamer en toilet kan worden geïnstalleerd.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, waarvan één met een mooie dressing en een ruime badkamer. De zolder, bereikbaar via een vaste trap, is volledig afgewerkt en kan dienst doen als extra slaapkamer of technische ruimte.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 016199342 of info@homixx.be.

* * *

Zuidlaan 68 - 3128 Baal - Voor verdere info: 016199342 of info@homixx.be!

Deze zeer recente villa (2020) werd gebouwd met de nieuwste technieken en is zeer energiezuinig!
De woonst beschikt over een zeer laag E-peil van 7 (13 kWh/m2) door het gebruik van o.a. vloerverwarming, warmtepomp, ventilatie D en zonnepanelen. Door dit lage E-peil kan u tot 2025 genieten van een vrijstelling op de onroerende voorheffing!

De villa is volledig instapklaar en werd zeer mooi afgewerkt.

De woning werd gebouwd op een mooi perceel van ca. 8 are.

Een bijkomende troef is het mooie zwembad met bijhorende poolhouse in de tuin. In deze tuin zal u steeds van de zon kunnen genieten door de ideale oriëntatie op het westen.

Indeling gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet en vestiaire, ruime living met open keuken (SMEG en AEG toestellen) en berging.
Deze berging geeft ook uit op een naastgelegen polyvalente ruimte. Ideaal voor iemand met een zelfstandige activiteit, voor thuiswerkers of zelfs als kangoeroegedeelte! Men kan deze ook gebruiken als slaapkamer of bureau.
Hier werd ook een keuken geinstalleerd. Via een vaste trap kan men een extra kamer bereiken. Hier kan men eventueel ook een 2de badkamer en extra toilet installeren.

Indeling eerste verdieping: 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met mooie dressing en ruime badkamer.
Via een vaste trap kan de zolder bereikt worden. Deze werd volledig afgewerkt! Hier is nog een slaapkamer en de technische ruimte terug te vinden.

Voor verdere info: 016199342 of info@homixx.be!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 799.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2020
Bewoonbare oppervlakte
261 m2
Referentie
TIRMFNWZ15FC
Makelaar Code
5918667
EPC Waarde
13 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Verkavelingsvergunning
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€799.000 / Homixx
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com