Home Te Koop Huis 2387 Baarle-Hertog
Markgravenstraat 17
Kaart

Markgravenstraat 17

2387 Baarle-Hertog Huis Te Koop
544 m² perceel
4 slaapkamers

* * *

Markgravenstraat 17 - 2387 Baarle-Hertog - Zeer goed onderhouden, royale vrijstaande woning met dubbele garage, een fraai aangelegde voor- en op het zuidoosten gelegen, zonnige achtertuin. De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt, nabij het centrum van Baarle-Hertog/Nassau. De woning beschikt aan de binnenzijde over een entree, royale woonkamer, dichte eetkeuken, bijkeuken, 4 slaapkamers, twee complete badkamers en volop bergruimten door de volledige woning.
Indeling:
Begane grond
De ruime entree met meterkast, garderobe en de vaste open trapopgang naar de eerste verdieping biedt toegang tot het toilet met wandcloset en fonteintje en de woonkamer.
De royale uitgebouwde woonkamer met 2 open haarden en elektrisch bedienbare zonne-screens bestaat uit een zitgedeelte, eetgedeelte en een tuinkamer (totaal ca. 80m²) en mag met recht licht genoemd worden en vanuit de tuinkamer heeft u door middel van de volledig glazen pui een fraai zicht op de achtertuin.
De dichte eetkeuken van ca. 21m² beschikt over een keukenblok in hoekopstelling en de volgende apparatuur: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast en een voedselvermaler. De keuken is verder voorzien van een tv-aansluiting en biedt toegang tot de achtertuin en de bijkeuken.
De bijkeuken met de aansluitingen wasapparatuur, kastenwand, afzuigkap biedt toegang tot de achtertuin, de inpandige garage en de aangebouwde garage.
De inpandige garage van ca. 15m² beschikt over de cv-combiketel (2020), elektrische sectionaal poort en vaste trap naar de (wijn)kelder van ca. 8m².
De aangebouwde garage van ca. 17m² is voorzien van een elektrische sectionaal poort.
Eerste verdieping
Vanaf de overloop zijn de 3 slaapkamers, complete badkamer, apart toilet met wandcloset en fonteintje, het balkon aan de voorzijde en middels een open vaste trap de tweede verdieping bereikbaar.
De ouderslaapkamer van ca. 30m² is voorzien van twee vaste kasten met schuifdeuren en een tv-aansluiting. De 2e slaapkamer van ca. 13m² is voorzien van een dakkapel, vaste kast, tv-aansluiting en bergruimte achter de knieschotten. De 3e slaapkamer van ca. 15m² is voorzien van 2 dakkapellen, tv-aansluiting en bergruimte achter de knieschotten.
De complete badkamer (vloerverwarming) met ligbad, aparte douche met thermostaatkraan, badkamermeubel met dubbele vaste wastafel, spiegel en inbouwspots, designradiator en elektrische ventilatie.
Tweede verdieping
Door middel van een open vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. De tweede verdieping is verdeeld in een overloop met werkruimte, zolderslaapkamer en tweede complete badkamer. De zolderslaapkamer van ca. 14m² is voorzien van bergkasten.
De tweede (vloerverwarming) badkamer met ligbad, aparte douche, dubbele vaste wastafel met spiegel en designradiator.
Tuin
De woning beschikt over een zeer fraai aangelegde voor- en een op het zuidoosten gelegen, zonnige achtertuin. De voortuin is naast de oprit voor 2 auto’s met aansluitend de inpandige en de aangebouwde garage voorzien van vaste groene beplanting. De zonnige achtertuin is voorzien van terrassen (1 met elektrisch bedienbaar zonnescherm), gazon, vaste groene beplanting, tuinhuisje, berging met watertappunt en een eigen achterom.
Algemeen
• De woning beschikt volledig over houten kozijnen met dubbele beglazing (m.u.v. deur keuken) en marmeren vensterbanken
• De woning wordt verwarmd middels een gasgestookte cv-combiketel (2020) met vloerverwarming en radiatoren
• Het platte dak van de aanbouw is van pvc
• EPC van C (score 274 kWh/m²)
• Perceeloppervlakte 544 m². Inhoud woning circa 800 m³. Woonoppervlakte circa 236 m²
• Bouwjaar: 1976
• De woning beschikt over een alarmsysteem

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 475.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
544 m2
Referentie
GZ52W3WKPONW
Makelaar Code
RH-4109094-property
Prijs Geschiedenis
15 Jul 2022
€475.000 / VR Makelaars
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com