Kaart

2387 Baarle-Hertog Huis Te Koop
564 m² perceel
3 slaapkamers

* * *

Zeer goed onderhouden, uitgebouwde en instapklare half vrijstaande woning met een aangebouwde garage en fraai aangelegde voor- en achtertuin. De woning is gelegen op een mooie locatie nabij het centrum van Baarle-Hertog/Nassau en heeft een vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde over landerijen. De woning is aan de binnenzijde voorzien van een woonkamer, eetkeuken, serre, 3 slaapkamers, badkamer en een bergzolder.
Indeling
Begane grond
De begane grond is voorzien van een tegelvloer of parketvloer, en grotendeels met stucwerk afgewerkte wanden en plafonds. De hal/entree is verder voorzien van een garderobe-nis, meterkast (9 groepen en 2 aardlekschakelaars en de vaste dichte trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal/entree zijn het toilet, de woonkamer en de eetkeuken bereikbaar.
Het geheel betegelde toilet is voorzien van een wandcloset en toiletaccessoires.
De L-vormige woonkamer heeft een oppervlakte van circa 33 m² en is voorzien van de klokthermostaat. Vanuit de woonkamer is er een open doorloop naar de aangebouwde serre.
De open eetkeuken (circa 14 m²) beschikt over een fraai keukenblok in hoekopstelling en kastenwand met natuurstenen aanrechtblad, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combioven, draaicarrousel, apothekerskast en 1 1/2 rvs-spoelbak en een provisiekast . Ook vanuit de eetkeuken is de serre toegankelijk.
Vanuit de serre van circa 31 m², voorzien van vloerverwarming, heeft u via de volledig glazen pui met grote dubbele schuifpui een prachtig zicht op de zonnige achtertuin. De serre is verder voorzien van een tv-aansluiting en biedt toegang tot de garage.
Eerste verdieping
De eerste verdieping is voorzien van een parketvloer en met stucwerk afgewerkte wanden. Vanaf de overloop zijn de 3 slaapkamers, de badkamer en middels een vlizotrap de tweede verdieping bereikbaar.
De slaapkamer aan de voorzijde van de woning van circa 18 m² is voorzien van en tv-aansluiting. De tweede en derde slaapkamer van circa 14 m² en 10 m² zijn aan de achterzijde van de woning gelegen.
De nette, geheel betegelde badkamer beschikt over een inloopdouche met thermostaatkraan, badkamermeubel met dubbele vaste wastafel, wandcloset en de aansluiting ten behoeve van de wasmachine.
Tweede verdieping
Middels een vlizotrap is de bergzolder van circa 27 m² op de tweede verdieping bereikbaar. De tweede verdieping is voorzien van een parketvloer en de opstelling van de cv-combiketel (1997).
Tuin
De woning beschikt over een fraai aangelegde voor- en op het noordwesten gesitueerde achtertuin. De voortuin is grotendeels bestraat en beschikt over grind, borders met vaste groene beplanting, watertappunt en de oprit met parkeerplaats voor 3 auto’s naar de garage. De zonnige achtertuin is voorzien van een terras, betegeling, gazon, houten tuinhuis met elektra en de eigen achterom.
Garage
De aangebouwde garage van circa 24 m² is voorzien van een betonnen vloer, elektra en een stalen kantelpoort.
Algemeen
• Zeer goed onderhouden, uitgebouwde en instapklare half vrijstaande woning met een aangebouwde garage en fraai aangelegde voor- en achtertuin.
• De woning is gelegen op een mooie locatie nabij het centrum van Baarle-Hertog/Nassau en heeft een vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde over landerijen.
• De woning beschikt over vloer-, dakisolatie en kunststof kozijnen (2018) met dubbele beglazing en horren.
• Perceeloppervlakte 564 m². Inhoud woning circa 535 m³. Woonoppervlakte circa 145 m².
• Bouwjaar: 1976.
• EPC label C (Score: 264 kWh/m²).

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 399.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
564 m2
Referentie
M0WSRGBE-71B
Makelaar Code
RH-4128635-property
Prijs Geschiedenis
22 Jul 2022
€399.000 / VR Makelaars
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com