Home Te Koop Huis 9200 Baasrode
Schuurkouter 29-31
Kaart

Schuurkouter 29-31

9200 Baasrode Huis Te Koop
187 m² wonen
3 slaapkamers

Ben je op zoek naar een prachtige gezinswoning in de rustige omgeving van Baasrode? Bekijk dan deze nieuwe, energie-efficiënte woning met een zonnige tuin. De woning is momenteel in aanbouw en wordt casco verkocht, wat jou de kans geeft om zelf te beslissen over de verdere afwerking. De woning beschikt over een ruime woonkamer met veel natuurlijk licht dankzij de grote ramen. Er is ook een open keuken gepland. Op de begane grond vind je een inpandige garage met sectionaalpoort, een wasruimte en een gastentoilet. Vanuit de woonkamer heb je een mooi uitzicht op de tuin. De eerste verdieping heeft drie slaapkamers en een badkamer. Bovendien is er een zolder van 32m² die je naar eigen smaak kunt inrichten. De aankoop valt onder het btw-stelsel. Neem voor meer informatie of een persoonlijke afspraak contact op met Apers Taghnee via taghnee@lieberman.be of bel +32 475 42 89 58.

* * *

Schuurkouter 29-31 - 9200 Baasrode - Bent u op zoek naar een knappe gezinswoning in een rustige wijk te Baasrode? Ontdek dan deze gloednieuwe, energiezuinige woning met zonnige tuin. Het project is in opbouw en wordt casco aangeboden. Dit biedt u de mogelijkheid om over de verdere afwerking te beslissen. Via de inkomhal bereikt u de ruime leefruimte met veel lichtinval, mede door de grote raampartijen. Hier werd ook de toekomstige open keuken uitgetekend. Eveneens op het gelijkvloers bevinden zich de inpandige garage met sectionaalpoort, wasruimte en gastentoilet. Vanuit de leefruimte geniet je van zicht op de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en badkamer. De woning beschikt bovendien over een zolderruimte van 32m² in te richten naar wens. Deze aankoop geschiedt onder het btw-stelsel.
Voor meer informatie of een persoonlijke afspraak en bezoek, contacteer Apers Taghnee via taghnee@lieberman.be of +32 475 42 89 58.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 345.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
187 m2
Referentie
-4B2OWD9Y-55
Makelaar Code
Baasrode Schuurkouter
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€345.000 / OC Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com