Home Te Koop Huis 9200 Baasrode
Kloosterstraat 43
Kaart

Kloosterstraat 43

9200 Baasrode Huis Te Koop
1302 m² wonen
2362 m² perceel
3 slaapkamers

Deze charmante gezinswoning, gebouwd in 1956, heeft wat opfrissing en renovatie nodig maar biedt een solide basis voor vastgoedinvesteerders. De woning heeft een elegante uitstraling dankzij de witmarmeren trapzaal, afgewerkt met een rustieke houten trap die zich uitstrekt tot de tweede verdieping. Een belangrijk pluspunt is dat het dak, onderdak en balken volledig zijn vernieuwd.

De indeling van het huis is hedendaags en logisch. Op het gelijkvloers zijn er twee voordeuren. De eerste leidt naar een aparte fietsenberging die ook toegang geeft tot de inkomhal, ideaal voor het stallen en opladen van je elektrische fiets. Via de tweede voordeur kom je in de inkomhal, de ruime woonkamer (met een zithoek en eetplaats), de keuken, een opslagruimte en het gastentoilet. Er is ook een koele bergkelder aanwezig.

Op de tussenverdieping bevindt zich de badkamer. De eerste verdieping telt drie slaapkamers. Door het pand loopt een CV-installatie met radiatoren. De zolder biedt mogelijkheden voor het creëren van een vierde slaapkamer of hobbyruimte.

Aan de achterkant van het huis ligt een sfeervolle dorps-tuin met terras en tuinberging, perfect voor ontspanning. Stedenbouwkundige informatie is in aanvraag. Voor een gratis schatting of meer info, neem contact op met Dieter van Immo Arthur Segers via 052/46.00.00 of info@arthur.be.

* * *

Kloosterstraat 43 - 9200 Baasrode - Deze op te frissen/deels te renoveren, verzorgde gezinswoning van het solide bouwjaar 1956 is een betrouwbare topper op de vastgoed-markt. Het pand straalt klasse uit door de gehele witte marmeren aangeklede (trap-)hal met rustieke houten vaste trap die tot de 2de boven-verdieping loopt. Daarenboven is de troef bij uitstek dat zowel het dak en onderdak en balken in zijn totaliteit al eens volledig is vernieuwd. Belangrijk is dat het pand een totale logische en hedendaagse indeling heeft. Op het gelijkvloers zijn er 2 voor-deuren terug te vinden. De eerste voordeur geeft toegang tot een afzonderlijke fietsen-berging/stock-plaats die ook toegang geeft tot de inkomhal. Handig voor het plaatsen en opladen van uw elektrische fiets. Verder is op het gelijkvloers via de tweede voordeur de inkomhal, de volwaardige leefruimte (bestaande uit zithoek met eetplaats) met aansluitend de keuken, tussen-plaats/berging en het gasten-toilet terug te vinden. Koele berg-kelder aanwezig. Op de tussenverdieping kan U de badkamer terugvinden. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers terug te vinden. CV met radiators doorheen het pand geïnstalleerd. Potentieel tot het inrichten van een 4e slaapkamer of hobby-kamer op de zolder mogelijk. Ontspanning troef gezien achteraan de woning een gezellige dorps-tuin met terras en tuin-berging terug te vinden is. Stedenbouwk. inl. in aanvraag. Voor een GRATIS SCHATTING of info contacteer DIETER van IMMO ARTHUR SEGERS via 052/46.00.00 - info@arthur.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 242.000
Kadastraal Inkomen
€ 589
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1956
Grond oppervlakte
2362 m2
Bewoonbare oppervlakte
1302 m2
Referentie
-NV31V4XJ8X0
Makelaar Code
5910987
EPC Waarde
490 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
3180362
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€242.000 / Arthur Segers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com