Kaart

Smissestraat 21

9800 Bachte-Maria-Leerne Huis
967 m² perceel
5 slaapkamers
€598.000

Ontdek deze ruime villa, prachtig gelegen in het charmante Bachte-Maria-Leerne, net buiten Gent. De woning staat in een rustige doodlopende straat, op een steenworp afstand van de idyllische Leie en het majestueuze kasteeldomein van Ooidonk. Met Sint-Martens-Latem als buur, bent u hier echt op een toplocatie voor rust en ontspanning.

De villa, gebouwd in 1983, is sindsdien met grote zorg onderhouden. In 2015 werd het dak geïsoleerd en onlangs werden er 28 zonnepanelen geplaatst, wat resulteert in een uitstekende energiescore. De toegang tot belangrijke verkeerswegen en de nabijheid van het openbaar vervoer maken dit een ideale locatie voor gezinnen met schoolgaande kinderen.

De villa biedt ruime woonruimtes, logisch ingedeeld voor maximaal comfort. Vanuit de ruime living en de grote leefkeuken, heeft u door de hoge ramen een heerlijk uitzicht op de groene tuin die volledig rondom de woning loopt. Deze tuin is perfect voor gezellige BBQs, spelende kinderen of om gasten te ontvangen.

Bij de leefkeuken vindt u een praktische berging/wasplaats. Op de begane grond bevindt zich ook een thuiskantoor, een dubbele inpandige garage en een tuinberging/atelierruimte. Boven vindt u vijf slaapkamers, waarvan één momenteel is ingericht als appartement met badkamer en keuken, dat gemakkelijk kan worden omgetoverd tot een prachtige master bedroom.

Deze villa biedt enorm veel potentie en met een beetje opfrissing kan het uw droomwoning worden. Voor de vraagprijs, noteer dat bij meerdere biedingen aan de vraagprijs, de eigenaar het recht behoudt om onder gesloten enveloppe te laten bieden. Ontdek vandaag nog deze woning in Bachte-Maria-Leerne!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Smissestraat 21 - 9800 Bachte-Maria-Leerne - Ruime villa in Bachte-Maria-Leerne met mooie energiescore
Deze villa is subliem gelegen: net voorbij Gent in een doodlopend straatje van het charmante Bachte-Maria-Leerne. Vlakbij Sint-Martens-Latem, op een boogscheut van de Leie en het prachtige kasteeldomein van Ooidonk.
Oprit autostrade en andere belangrijke invalswegen zijn vlakbij. Openbaar vervoer is op wandelafstand: ideale combinatie voor schoolgaande kinderen.
Gebouwd in 1983 en steeds met de grootste zorg onderhouden. In 2015 werd het dak geïsoleerd en recent werden 28 zonnepanelen geplaatst. Die combinatie vertaalt zich meteen in een aantrekkelijke energiescore.
Grote woonruimtes met een praktische en logische indeling zijn hier volop aanwezig. Dit is een villa waar het wooncomfort centraal staat. De basis zit meer dan goed. Voeg daarbij hedendaagse opfrissingswerken en je hebt een ware parel in handen.
Ruime living met plaats voor een grote lange eettafel en meerdere zithoeken. Zowel vanuit de living als de grote leefkeuken heb je via de grote ramen een zalig zicht op de groene tuin die volledig rondom de woning loopt. Een gezellige BBQ, spelende kinderen, vrienden en familie ontvangen, deze tuin kan het allemaal aan.
Aansluitend op de leefkeuken is de handige berging/wasplaats.
Ook op het gelijkvloers: thuisbureau en de dubbele inpandige garage en inpandige tuinberging/atelierruimte.
Boven zijn 5 slaapkamers waarvan 1 momenteel ingericht is als appartement met badkamer en keuken. De keuken kan je weghalen en op die manier creëer je een schitterende master bedroom.
Extra berging aanwezig op de verdieping.
Instelprijs: Indien meerdere keren de vraagprijs wordt geboden, behoudt de eigenaar zich het recht om eventueel onder gesloten enveloppe te laten bieden door degene die de vraagprijs boden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 598.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.611
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1983
Grond oppervlakte
967 m2
Referentie
HXR7M910JTYF
Makelaar Code
18343
EPC Waarde
293 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€598.000 / Infinimo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com