Kaart

Amakers 2

9800 Bachte-Maria-Leerne Huis Te Koop
494 m² perceel
3 slaapkamers

Deze woning biedt een adembenemend uitzicht over de velden en is gesitueerd in een rustige en residentiële buurt, vlakbij het Kasteel van Ooidonk, de Leie en Sint-Martens-Latem. Met een snelle verbinding naar de E40 en E17 maakt deze locatie ideaal voor pendelaars.

De onderhoudsvriendelijke tuin grenst aan weilanden en biedt een open zicht tot Sint-Martens-Latem. In de zomer kan je genieten van bootjes op de Leie en in de winter heb je een ongestoord uitzicht tot aan de Auberge du Pêcheur. De huidige eigenaren omschrijven hun uitzicht liefkozend als "Bellevue".

Deze woning uit de jaren '70 was verrassend vooruitstrevend met grote ramen aan de achterzijde die het magnifieke uitzicht benadrukken. Hoewel de woning een opfrisbeurt nodig heeft, herbergt het heel wat potentieel dankzij haar ligging en woonvolume.

Binnenin de woning wordt je verwelkomd door een ruime inkomhal met maatkasten, een grote dubbele inpandige garage en twee slaapkamers met badkamer. De eerste verdieping is momenteel niet ingericht, maar biedt talloze mogelijkheden voor uitbreiding. Deze woning is ongetwijfeld de perfecte investering voor zij die op zoek zijn naar een pand met heel wat potentieel.

* * *

Amakers 2 - 9800 Bachte-Maria-Leerne - Woning met uitzicht over de velden
In een aangename en rustige, residentiële omgeving, op een boogscheut van het Kasteel van Ooidonk, de Leie, Sint-Martens-Latem & E40 met snelle aansluiting op E17/…
De onderhoudsvriendelijke tuin grenst aan weilanden met een open zicht tot in Sint-Martens-Latem.
In de zomer zie je toppen van de bootjes varen door de Leie. In de winter kan je tot Auberge du Pecheur kijken. De huidige eigenaars noemen hun uitzicht niet voor niets “Bellevue”.
De woning dateert uit de jaren ’70, maar was verrassend vooruitstrevend voor zijn tijd. Grote ramen achteraan met de nadruk op het schitterende uitzicht.
De woning vraagt een update. Mede door zijn ligging en woonvolume zijn hier echter heel wat mogelijkheden en is dit een woning die valt onder de noemer ‘woning met heel wat potentieel’.
Ruime inkomhal met maatkasten. Grote dubbele inpandige garage. Twee slaapkamers en badkamer.
De eerste verdieping is momenteel niet ingericht, maar biedt heel wat mogelijkheden naar uitbreiding.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 399.000
Kadastraal Inkomen
€ 862
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1973
Grond oppervlakte
494 m2
Referentie
H843VVJ686WW
Makelaar Code
18301
EPC Waarde
425 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€399.000 / Infinimo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com