Home Huis 6600 Bastogne
Rue de la Petite Bovire 53
Kaart

Rue de la Petite Bovire 53

6600 Bastogne Huis
177 m² wonen
600 m² perceel
€395.000

Era Topimmo introduceert een schitterende villa met vier gevels, gebouwd in 1995 en ideaal gesitueerd in een vredige buurt van Bastogne. De woning ligt gunstig dicht bij de E25 en N4 snelwegen en de faciliteiten van het stadscentrum.

Deze woning, op een ruim perceel van meer dan 6 are, biedt een comfortabele en functionele woonomgeving. De begane grond beschikt over een hal, een volledig uitgeruste keuken, een woonkamer, eetkamer, een prachtige serre (toegevoegd in 2013), een slaapkamer en een toilet. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en een in 2019 gerenoveerde badkamer met douche, wastafel en toilet.

De kelder omvat een kelder die de hele oppervlakte van het huis bestrijkt en een bijkeuken. Buiten tref je een tuin van 6 hectare, een in 2020 gebouwd tuinhuis en twee garages voor je voertuigen.

Technische aspecten omvatten een oliegestookte verwarming uit 1997, een houtkachel, houten en aluminium ramen met dubbele beglazing en een rioolaansluiting.

Dit huis is de perfecte combinatie van charme, comfort en functionaliteit en biedt een ideale leefomgeving. Mis deze unieke kans niet in het hart van Bastenaken. Neem nu contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

Let op, de verkoop is onderhevig aan registratierechten. De geadverteerde prijs dient als basis voor onderhandeling en is niet bindend. De verstrekte informatie is indicatief en niet contractueel. Bezichtiging alleen in aanwezigheid van TOPIMMO.

* * *

Rue de la Petite Bovire 53 - 6600 Bastogne - Era Topimmo presenteert deze prachtige villa met 4 gevels uit 1995, ideaal gelegen in een rustige wijk van Bastogne. Dicht bij de snelwegen E25 en N4, evenals de voorzieningen van het stadscentrum.
Gebouwd op een ruim perceel van meer dan 6 are, biedt deze woning een comfortabele en praktische leefomgeving.
Op de begane grond vind je een hal, volledig ingerichte keuken, woonkamer, eetkamer, prachtige serre (toegevoegd in 2013), slaapkamer en wc.
Boven zijn drie slaapkamers en een in 2019 gerenoveerde doucheruimte met douche, wastafel en toilet.
In de kelder is een kelder die de hele oppervlakte van het huis beslaat en een bijkeuken.
Buiten biedt het pand een tuin van 6 hectare, een tuinhuis gebouwd in 2020 en twee garages voor je voertuigen.
Technische kenmerken zijn een oliegestookte verwarming uit 1997, een houtkachel, houten en aluminium ramen met dubbele beglazing en een rioolaansluiting.
Dit huis combineert charme, comfort en functionaliteit en biedt een ideale leefomgeving. Mis deze buitenkans in het centrum van Bastenaken niet. Contacteer ons nu voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.
Verkoop onderworpen aan registratierechten. De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling. Het is een niet-bindend bedrag en kan niet worden beschouwd als een aanbod van de kant van de verkoper. De verstrekte informatie is indicatief en niet contractueel. Bezichtiging in aanwezigheid van TOPIMMO.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 395.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.443
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1985
Grond oppervlakte
600 m2
Bewoonbare oppervlakte
177 m2
Referentie
JY0S-7ATOFUN
EPC Waarde
289 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
2017215003362
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€395.000 / Topimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com