Kaart

Koeksken 60

8531 Bavikhove Huis Te Koop
572 m² wonen
145 m² perceel
3 slaapkamers

Verken deze prachtige woning, nieuw op de vastgoedmarkt en gelegen in de rustige dorpskern van Bavikhove, Harelbeke. Hoewel een renovatie wenselijk zou zijn, biedt dit statige pand, gebouwd in 1976, tal van mogelijkheden voor personalisatie en verbetering. Een bijzonder pluspunt is de ruime garage met achteruitgang.

Op het gelijkvloers vind je een uitnodigende inkomhal met gastentoilet, een gezellige zithoek met open haard en een lichtrijke leefruimte met uitzicht op de tuin. De keuken, die kan worden omgevormd tot een open keuken, leidt naar een bergruimte. Buiten geniet je van een zonnig terras en een afgesloten tuin.

De eerste verdieping herbergt een nachthal, een aparte berging, drie ruime slaapkamers en een badkamer uitgerust met een enkele wastafel, toilet en ligbad. De stevige dakconstructie herbergt een omvangrijke zolderruimte die mogelijkheden biedt voor extra kamers of opslag.

Met een EPC van 575 kWh/m2 (F-label) heeft de woning energieverbetering nodig, maar de solide constructie maakt dergelijke renovaties haalbaar. De zonnig georiënteerde tuin en regenput zijn bijkomende troeven van dit pand.

Koop het pand rechtstreeks van de eigenaars en vermijd makelaarskosten. Neem contact op via 0474/43.94.58 of 0497/42.39.79 voor een bezichtiging en verken de vele mogelijkheden die deze woning te bieden heeft.

* * *

Koeksken 60 - 8531 Bavikhove - Deze woning is nieuw op de vastgoedmarkt en zeker uw bezoek waard. Het statige pand werd gebouwd in 1976 en is gelegen op een uiterst rustige ligging binnen de dorpskern van Bavikhove, deelgemeente van Harelbeke. De woning is toe aan een noodzakelijke opfrissing maar biedt een waaier aan mogelijkheden met als pluspunt de ruime garage én uitweg achteraan. Kom deze woning bezichtigen rechtstreeks van de eigenaar

De woning bestaat uit volgende indeling op het gelijkvloers: een inkomhal met gastentoilet, een gezellige zithoek met open haard en aansluitend de lichtrijke leefruimte met zicht op de tuin, een keuken met toegang tot de bergruimte (open keuken creëren is hier een mogelijkheid), zonnig terras met afgesloten tuin en een ruime garage (4m x 7,5m) met wasplaats die uitgang achteraan verschaft.

Op de eerste verdieping bevindt zich de nachthal, aparte berging, 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer met enkele wastafel, toilet en ligbad;

Op de tweede verdieping is er een ruime zolderruimte met stevige dakconstructie.

EPC 575 kWh/m2 (F-Label) UC3003476

+ Topligging, rustig en binnen de dorpskern
+ Ruime garage met uitweg achteraan
+ Vele mogelijkheden bij renovatie
+ Stevige constructie
+ Zonnig georiënteerde tuin
+ Regenput aanwezig

KOOP DEZE WONING RECHTSTREEKS VAN DE EIGENAARS!

0474/43.94.58 of 0497/42.39.79

DEZE WONING WORDT VERKOCHT ZONDER VASTGOEDMAKELAAR!

Ook beslist om uw eigendom te verkopen? Bespaar de makelaar dankzij onze reeds bewezen succesformule.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 168.500
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1976
Grond oppervlakte
145 m2
Bewoonbare oppervlakte
572 m2
Referentie
Q9H086S0UMQ-
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet van toepassing
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€168.500 / Home2sell
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com