Kaart

1320 Beauvechain Huis
310 m² wonen
2530 m² perceel
5 slaapkamers
€1.195.000

Dit charmante, volledig gerenoveerde pand ligt in het hart van het dorp Beauvechain, dichtbij alle faciliteiten. De woning is in 2008 met smaak gerenoveerd en staat op een perceel van 25 are. Met haar ruime indeling, de kwaliteit van de afwerking en de rust van haar uitzonderlijke omgeving zonder inkijk, aan het einde van een doodlopende straat die rechtstreeks toegang geeft tot een wandelpad, zal deze woning u zeker bekoren.

De woning heeft een oppervlakte van ongeveer 310 m² en bestaat uit een inkomhal, apart toilet, volledig uitgeruste keuken met eethoek, bijkeuken, eetkamer met ramen over de volle hoogte van het gebouw, een woonkamer met houtkachel, ontspanningsruimte, wellness badkamer met jacuzzi en sauna, wasruimte, opbergruimte en garage met automatische sectionaaldeur op de begane grond.

Op de eerste verdieping bevindt zich de ouderslaapkamer met relaxhoek op de mezzanine, een kleedkamer en een doucheruimte. Daarnaast zijn er nog 3 slaapkamers, een salon met een prachtig uitzicht op de tuin en het omliggende groen, en een badkamer.

Het pand beschikt ook over een aparte ingang voor zakelijk gebruik, met een wachtkamer, apart toilet en een "loft"-ruimte van ongeveer 50 m².

De buitenruimte, met een terras en een zwembad van 12 x 4m (liner te plaatsen) is een ware oase van rust. Het is de perfecte plek om te genieten van prachtige dagen en adembenemende zonsondergangen met familie en vrienden.

Verder beschikt het pand over een kelder, privé parkeerplaats, carport en garage, dubbele beglazing in aluminium raamkozijnen, centrale olieverwarming en vloerverwarming op de begane grond.

Het energieprestatiecertificaat van dit pand is klasse C. Het totale jaarlijkse energieverbruik bedraagt 80.055 kWh.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Au coeur du village de Beauvechain, proche de toutes les commodités, cette charmante grange entièrement rénovée avec goût en 2008. Sise sur une parcelle de 25 ares, elle vous séduira par ses volumes, la qualité de ses aménagements et le calme de son environnement exceptionnel, sans vis-à-vis, au bout d’une impasse donnant directement accès à un chemin de randonnée.


Sur +/- 310 m², elle se compose :
Au rez-de-chaussée : Hall d’entrée, WC indépendant, cuisine équipée avec coin repas, arrière cuisine, salle à manger avec baies vitrées sur toute la hauteur du bâtiment, espace salon avec K7 à bois, espace de détente, salle de bain wellness avec jaccuzzi et sauna, buanderie, débarras et garage avec porte sectionnelle motorisée; 
Au 1er étage : Suite parentale comprenant : chambre avec coin détente en mezzanine, dressing et salle de douche. 3 chambres, coin salon offrant une vue imprenable sur le jardin et la nature environnante, salle de bain.
Partie professionnelle : accès indépendant avec salle d’attente, WC indépendant et espace "loft" de +/- 50 m². 

A l’extérieur, le jardin, avec sa terrasse et sa piscine de 12 x 4m (liner à placer), est un véritable havre de paix et vous offrira le lieu idéal pour profiter en famille ou entre amis des belles journées et de couchers de soleil à couper le souffle.

Cave - Parking privatif, carport et garage - Châssis Alu double vitrage - Chauffage central au mazout - chauffage sol au RDC

PEB : C - PEB No. 20220114005183 - E spec : 248 kWh/m².an - E totale : 80.055 kWh/an

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.195.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
2530 m2
Bewoonbare oppervlakte
310 m2
Referentie
4890GX9JMGQK
Makelaar Code
58788
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€1.195.000 / We Invest
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com